USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Перше в Україні шоу Майкла Джексона стартує з Луцька. ВІДЕО

26 Квітня 2013 12:57
Перше шоу в Україні, присвячене творчості видатного співака Майкла Джексона «Шоу MJ(Michael Jackson)» відбудеться сьогодні у Луцьку. Долучаться до дійства понад 100 танцівників Рівненської професійної танцювальної трупи «Light Dance Company». Артисти «запалюватимуть» під пісні поп-короля, інтерпретуючи його хореографію. Луцьк – перше місто України, з якого колектив розпочинає тур Україною.

Про це у коментарі «Волинським новинам» розповіла арт-директор «Шоу MG» Оксана Ігос 26-ого квітня.

За її словами, до Луцька привезли єдине в країні повноцінне танцювальне шоу, присвячене творчості Майкла Джексона, в якому танцює перша і єдина на теренах Західної України професійна танцювальна трупа «Light Dance Company». Подібну програму танцівники спеціально їздили дивитись до Будапешту у Цирку «Дю Cолей». За словами організаторів, програма, яку покажуть у Луцьку, нічим не поступається за професіоналізмом та видовищністю, єдине – тут не задіюватимуть професіональні сучасні технічні засоби.

Вона розповіла, що понад сотню танцівників від 10 до 25 років покажуть шоу, в якому багато різноманітних костюмів, окремі навіть оздоблені камінням Swarovski. У виступах використовуватимуть переважно хореографію Майкла Джексона, втім є постановки й інших хореографів.

«Кожен соліст, який бере участь в шоу, подає творчість поп-короля так, як він її розуміє – через свою «призму», тому шоу обіцяє бути унікальним», - наголошує арт-директор колективу.

Режисер за покликаннм Оксана Ігос розповіла, що в основному складі колективу танцюють справжні фахівці, частина з них вчаться за кордоном.

«Програма розрахована на два відділення з перервою і продумана так, що глядача спочатку заінтригують і окутають загадковістю, а в двох останніх номерах на сцені - «розв’язка», де одночасно знаходитиметься весь склад трупи. Співатиме в шоу «золотий» голос Рівненщини, дуже харизматична співачка Юлія Тимочко», - ділиться «секретами» Ігос.

За її словами, на Рівненщині жоден захід не проходить без виступу цього колективу. Керівник, ідейник та натхненник колективу Наталія Сторожук особисто контролює процес підготовки до виступу – від монтажу декорацій та розміщення гардеробних, адже танцівники продовж виступу постійно міняють костюми (а це потрібно робити швидко), до самих номерів та майстерності виконавців.

Арт-директор розповідає, що над програмою «Шоу MJ» працювали три роки. Костюми «Light Dance Company» продумує сама керівник колективу Наталія Сторожук, а втілює їх мама однієї із солісток Ольга Горбачевська.
«Костюми абсолютно унікальні. Навіть туфельки розклеєні камінцями Swarovski, які замовляють та спеціально везуть для «Light Dance Company», - каже Ігас.
«Ми б дуже хотіли, що глядацька зала сьогодні була повною, бо для артистів дуже важливо отримувати емоції залу та ділитися свою енергетикою, якої в «Шоу MJ» буде багато», - наголошує мисткиня.

До слова,колектив «Light Dance Company» працює на базі Рівненського палацу дітей та молоді. На заході України - це єдина професійна танцювальна трупа, яка все «від і до» робить на професійному рівні.

Тож, сьогодні 26 квітня, о 15.00 на Театральному майдані танцівники влаштують флешмоб, а о 19.00 розпочнеться сам концерт за участі 100 артистів.

Ціна квитків на унікальне шоу - від 50 ти 130 гривень. Вони реалізовуватимуться у наметі біля драмтеатру.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus