USD 41.20 41.50
  • USD 41.20 41.50
  • EUR 41.35 41.70
  • PLN 10.30 10.55

Перший чемпіонат Волині з караоке відбувся у ресторані

30 Серпня 2008 16:33
Змагання з караоке серед відвідувачів ресторанів вперше відбулося на літній терасі ресторану «БамБарБія». Про це 30 вересня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Ідея цього чемпіонату з’явилася нещодавно. Як розповіла організатор акції Ірина Новодольська, змагання караоке проводяться досить часто у найрізноманітніших місцях. Однак серед відвідувачів ресторанів воно відбувся вперше. А основною його метою стало розважити присутню публіку.
Загалом участь у змаганнях взяли п’ять команд: жіноча збірна клієнток нічного клубу «Золото», команди ОТР-Банку, ПриватБанку, приватної школи іноземних мов «Клас» та мережі магазинів «Венетон».
Чемпіонат проводився у три тури. В першому вимагалося виконання відомих пісень із кінофільмів, у другому – хітів 80-х. Третій етап змагань видався найцікавішим, адже завданням команд було створити імпровізований кліп на конкретну пісню.
За підсумками 3-х турів переможцем стала  команда приватної школи іноземних мов «Клас», яка отримала подарунок та грамоту переможця. Ведучим чемпіонату був відомий в Україні шоумен Андрій Котищук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus