USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Летів 100 кілометрів на годину: винуватця п’яної ДТП на Конякіна у Луцьку посадили на 3 роки

19 Червня 2023 06:19
Водія BMW, який нещодавно вчинив ДТП в обласному центрі Волині, посадили на три роки. Будучи п’яним, чоловік їхав зі швидкістю 100 кілометрів на годину.

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду.

ДТП трапилася 7 квітня поблизу будинку № 22а на вулиці Конякіна. П’яний водій BMW 730i Євген Д. рухався в напрямку вулиці Гордіюк зі швидкістю близько 100 кілометрів на годину. Volkswagen Caddy виїжджав з другорядної дороги вулиці Зацепи на вулицю Конякіна та рухався з права наліво відносно напрямку руху BMW. Тим часом водій «бехи» виїхав на смугу зустрічного руху, перетнувши подвійну суцільну лінію, в результаті чого між автівками відбулося зіткнення. Потерпілий керманич Volkswagen отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Читати ще: У Луцьку на Конякіна – ДТП з постраждалими. Оновлено

Євген Д., який є військовослужбовцем, під час розгляду справи визнав свою вину. Винуватець аварії розповів, що на момент ДТП хотів об`їхати великогабаритний автомобіль, тому виїхав на смугу зустрічного руху, перетнувши подвійну суцільну лінію. В результаті цього й відбулося зіткнення із Volkswagen Caddy. Євген Д. не заперечував, що був п’яним. Він відшкодував збитки потерпілому та має намір відшкодувати збитки закладу охорони здоров’я.

Водій BMW також зазначив, що керування транспортними засобами пов`язане з проходженням військової служби, куди він має намір повернутись, подавши відповідне клопотання після судового рішення.

Потерпілий підтвердив слова обвинуваченого. Він не мав до нього претензій, просив не призначати йому реального покарання у виді позбавлення волі, а також не позбавляти права керування транспортними засобами.

Однак врахувавши те, що Євген Д. мав судимість, під час ДТП був у стані алкогольного сп’яніння (2,1 проміле), суд призначив йому реальне покарання три роки за ґратами з позбавленням права керувати транспортними засобами на п’ять років.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Хз Показати IP 19 Червня 2023 07:31
А чому не можна позбавити прав керування довічно? Ну не вміє людина їздити і любить бухати - хай бере таксі і не робить всім нерви
dmd Показати IP 19 Червня 2023 07:36
Водій BMW також зазначив, що керування транспортними засобами пов`язане з проходженням військової служби - термінова бойова задача по знищенню оковитої
Просто Показати IP 19 Червня 2023 08:09
Цікаво. Всі не наполягали і на тобі. А як Алфьорова дочка на смерть збила, всі були проти і навіть не висунули обвинувачення.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus