USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

П'яний 20-річний лучанин напав з ножем на поліцейських: одного полісмена госпіталізували

21 Грудня 2019 10:55
На проспекті Президента Грушевського у Луцьку двоє поліцейських поза службою стали очевидцями побиття людини. На вимогу правоохоронців припинити протиправні дії зловмисники умисне нанесли ножові поранення поліцейським, іншого чоловіка побили.

Подія трапилася близько 20 години 20 грудня., інформують у пресслужбі поліції Волині.

Невідомі чоловіки в стані алкогольного сп’яніння заподіяли тілесні ушкодження випадковому перехожому. На захист потерпілого вступилися двоє співробітників поліції, котрі перебували поза службою, знайомий правоохоронців та інші перехожі.

Однак, на зауваження поліцейських і небайдужих громадян щодо припинення протиправних дій, зловмисники відреагували агресивно. Один із правопорушників умисно наніс ножові поранення поліцейським. Тілесні ушкодження також отримав знайомий правоохоронців. Одного поліцейського госпіталізували, двох інших потерпілих, після надання медичної допомоги, відпустили.

Зловмисника, котрий спричинив правоохоронцям ножові поранення, затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився не судимий 20-річний лучанин. Вирішується питання щодо оголошення йому підозро про скоєння злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України та обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Поліцейські встановили також особи інших зловмисників. Серед них один неповнолітній житель Луцька.

Знаряддя скоєння злочину вилучили.

За цим фактом слідчі відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України. Йдеться про вчинення хуліганства із застосуванням зброї. Санкція статті передбачає, зокрема, до семи років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Як розповів у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини речник волинської поліції Віктор Гомоль, усіх осіб, які скоїли напад на поліцейських, а до того завдали тілесних ушкоджень перехожому, встановили та опитали. Серед них були неповнолітні. Зловмисника, який поранив правоохоронця затримали. Поліцейський, який отримав ножове поранення, знаходиться у лікарні. Серйозної загрози його життю немає.

За інформацією видання Під прицілом, один з молодиків, який напав на поліцейських, є сином місцевих валютників із Завокзального ринку.

Лучанин Illya Alexeich у фейсбук розповів, що агресивні молодики розпилювали сльозогінний газ в обличчя поліціянтам, які намагались їх вгамувати.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
Євробидло Показати IP 21 Грудня 2019 11:15
О норм, за мєнта цьому дибілу малолітньому точно скащухі не буде. На одного дегенерата на вулицях на ближайщі 4 - 5 років менше буде.
Просто до Євробидло Показати IP 21 Грудня 2019 12:09
Ставлю ящик пива, що йому нічого не буде!!!!!
Євробидло Показати IP 21 Грудня 2019 11:18
І все рівно в Мене питання: а який рівень фізичної підготовки сучасних ментів, якщо 2 мента + перехожі не можуть втихомирити 20 річного п*яного дрища і його неповнолітнього товариша???? ПОліцейські взагалі володіють елементарними навиками бойового самбо (яке було обов*язковим в колишній мєнтовці), прийоми захвату, ведення бою та ін??? Чи є спеціальні курси по ПІДТРИМАННЮ фізичної форми поліцейським (не плутати фізкультуру перед вступом на службу)???
Дмитро до Євробидло Показати IP 21 Грудня 2019 11:44
Проти ножа тобі ніяке самбо не допоможе
Анонім до Євробидло Показати IP 21 Грудня 2019 15:32
...бо на хвилях "майдану" та АТО до полійії набрали "активістів" та "він був в АТО" про ПІДГОТОВКУ ЗА ФАХОМ , мабудь,не питали
Лучанин Показати IP 21 Грудня 2019 11:49
Вже сама присутність поліцейського повинна викликати повагу до нього і острах, як поіцейські в США, а не сміх і сльози, як у нас, і що взмозі зробити п'яним дикунам селфіполіцейська, якщо чоловіки невзмозі, я не розумію.
До Показати IP 21 Грудня 2019 11:53
Всьому виною є алкоголь. А міська влада щей дає дозвіл на роботу закладам до ночі і ранків Поки не буде порядку з режимом роботи закладів і обмеження по продажу алкоголю То до тих пір будуть отакі п'яні з ножами ходити
Просто до До Показати IP 21 Грудня 2019 12:11
Якби в країні було адекватне законодавство, такої @@@ні б не було!!!
Лучанин. Показати IP 21 Грудня 2019 12:55
Наша молода Поліція, не може в адресі і номері будинку розібратися ПЕРЕД ВИЇЗДОМ НА ВИКЛИК? Цей самий ройон Грушевського 20 грудня, приблизно 22.00 години звінок в квартиру, дивлюся в глазок наряд Поліції. Відчиняю вихожу на площадку і наша Поліція доповідає що приїхали на виклик, якісь розборки тілесні, Ось по оцій адресі. Я приставився, фамілія імя Доповідаю що внас спокійно, тихо. Я з дружиною і діти відпочивають. НІХТО ПОЛІЦІЇ НЕ ВИКЛИКАВ? Пояснюю що наш БУДИНОК 8. А поруч будинок 8а. може там викликали які проблеми. ПОЛІЦІЯ твердить, що адреса точна, кудась телефонує в планшет заглядає. Я ще говорю, що внас даже в під'їзді шуму не чути. Просять запустити ПОЛІЦІЮ в квартиру, і показати паспорт. Заходимо в квартиру, дружина виходить в коридор і також запитується, ЩО ВІДБУВАЄТЬСЯ? Начали знову адресу уточнювати? Будинок НАВІТЬ НЕ 8. і не 8 а. ЯК ВИЯСНИЛОСЯ ПОРУЧ БУТИНОК 10. ОСЬ КУДА ЇХАЛИ.
Лучанин до Лучанин. Показати IP 23 Грудня 2019 10:17
А де саме Грушевського 8А? Живу в 6 будинку, 8 і 10 знаю де. Про 8А ніколи не чув.
Перехожий Показати IP 22 Грудня 2019 00:53
Треба починати з виховання дітей, молоді! Молодь з балончиками і ножами ходить, значить вони знають, що в будь який момент можуть цим скористатися, і все цим вирішать! Про наслідки ніхто не думає! Потім мама, тато думає як то відмазати своє ЧАДО! Тут треба наказувати і батьків, значить щось у вихованні пропустили, або нерозтолкували! Ніхто не має права забирати чуже життя, чи навіть посягати на нього!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus