USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Під час танкових змагань на Дніпропетровщині вибухнули боєприпаси

20 Липня 2017 20:32
20 липня у Дніпропетровській області на полігоні під час змагань вибухнули інженерні боєприпаси. Внаслідок вибуху поранення отримали 8 військових.

Військова прокуратура Дніпропетровського гарнізону Південного регіону України повідомила подробиці інциденту на полігоні, інформує 24 канал.

Згідно з повідомленням, вибух стався на полігоні поблизу села Черкаське Дніпропетровської області. На полігоні за наказом командира військової частини було сплановано проведення учбових стрільб з Т-64Б (бойовий танк, – "24").

Близько 8:00 20 липня під час намотування детонуючого шнура від переносної установки розмінування на каток танку спрацював підривник. Вісім військових, які перебували поруч, отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

П’ятьох поранених військовослужбовців евакуйовано до військового госпіталю з ушкодженнями середнього ступеню тяжкості, трьох – доставлено до обласної клінічної лікарні ім. Мечникова у тяжкому стані.

За фактом поранення військовослужбовців до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 414 КК України (порушення правил поводження зі зброєю, а також із речовинами і предметами, що становлять підвищену небезпеку для оточення). Досудове розслідування триває.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
51 омбр Показати IP 21 Липня 2017 20:15
А змагання в танкістів що ніколи не закінчуються.Германія 5 із 6.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus