USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.83 40.20
  • PLN 9.76 9.95

Під Луцьком п’яний водій, який перевищив швидкість, хотів «порішати» за 300 гривень

28 Жовтня 2020 23:41
Водій, який перевищив допустиму швидкість у селі Струмівка Луцького району, хотів відкупитися від адміністративної відповідальності за 300 гривень. За спробу дати хабар патрульним він заплатить штраф 17 тисяч гривень.

Про це стало відомо з вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області.

Так, 13 серпня водій «Volkswagen Passat» порушив правила дорожнього руху, перевищивши швидкість у Струмівці. Водія, який рухався зі швидкістю 98 кілометрів на годину, зупинили патрульні.

Порушник намагався відкупитися від правоохоронців та запропонував їм хабар 300 гривень, аби ті не складали на нього протокол про адмінпорушення.

Відзначимо, що прокурор та водій уклали угоду про визнання винуватості. До слова, серед обтяжуючих обставин вчинення ним злочину – стан алкогольного сп’яніння.

Суд затвердив угоду, призначивши водію покарання у виді штрафу 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 17 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus