USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під поїздом «Ковель-Київ» загинув 18-річний юнак

4 Березня 2019 16:11
На Житомирщині під потягом «Ковель-Київ» загинув юнак.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Житомирської області.

3 березня до Малинського відділення поліції надійшло повідомлення про травмування потягом людини. Попередньо правоохоронці встановили, що близько 17:25 на 113 км залізничної колії станції Пристанційне пасажирський потяг сполученням «Ковель-Київ», що рухався у напрямку столиці, смертельно травмував 18-річного місцевого жителя, який знаходився на коліях.

За цим фактом триває встановлення всіх причин та обставин події.

Поліцейські закликають громадян суворо дотримуватись правил безпеки на залізниці. Зокрема, переходити залізничні колії тільки в установлених місцях (пішохідні мости, переходи, тунелі, переїзди, тощо). На станціях, де немає мостів і тунелів, залізничні колії слід переходити спеціальними настилами, біля яких встановлені покажчики «Перехід через колії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus