USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Під Верховною Радою спалили прапор Росії, сталася сутичка

16 Січня 2018 12:42
Під стінами Верховної Ради, де сьогодні розглядають законопроект про реінтеграцію Донбасу, мітингувальники спалили разом з шинами прапор РФ, сталася сутичка між ними та правоохоронцями.

Про це повідомляє у Facebook "Радіо Свобода".

Один з активістів, який назвався Зоряном, колишнім бійцем батальйону "Донбас", розповів журналісту видання, що цю акцію влаштував рух "Визволення", який чергує під парламентом з жовтня 2017 року. Учасники цього руху, за його словами, є ветеранами кількох батальйонів з АТО, які раніше блокували торгівлю з ОРДЛО.
Інший активіст розповів, що разом із прапором спалили три автомобільні шини. Він сказав, що правоохоронці заважали цій акції, через що між ними і мітингувальниками почалася бійка.

За словами кореспондента "Радіо Свобода", під час сутички було видно, як летіла бруківка в бік правоохоронців.

Також ситуацію під парламентом прокоментували медики Червоного хреста, які чергують на місці подій. За їхніми словами, кілька людей скаржилися їм на сльозогінний газ. З більш серйозними травмами вони поки що не стикалися.

За інформацією кореспондента "Української правди", біля Ради зі сторони Мар'їнського палацу також спалили шину. Там помічені прихильники Міхеіла Саакашвілі.

Як повідомляє київська поліція, правопорядок в урядовому кварталі столиці у вівторок забезпечують близько 3,8 тис. правоохоронців.

Як відомо, Верховна Рада у вівторок розглядає у другому читанні в цілому законопроект "Про особливості державної політики щодо забезпечення державного суверенітету України на тимчасово окупованих територіях в Донецькій і Луганській областях", яким РФ визнається державою-агресором.

Біля будівлі Верховної Ради зранку проходить акція за назвою "Стоп реванш" із вимогою ухвалення низки законодавчих норм, спрямованих на боротьбу з російською агресією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 16 Січня 2018 12:45
рашистську орду на смітник історіі!
От так от до 123 Показати IP 16 Січня 2018 14:12
Вони вже на смітнику, на помийці ... Тільки ще не до кінця це зрозуміли, думають що кров яку вони сіють "во имя русскага мира" їх спасе і витяне. А все якраз навпаки, паРаша летить в сторону, куди прилетів хор им. Алєксандрова.
Дмитро Показати IP 16 Січня 2018 12:51
тільки дивишся там мітингувальники тут мітингувальники, а на роботу непробували ходити ?
123 до Дмитро Показати IP 16 Січня 2018 13:20
Ти ж не ходиш на роботу, то чому їм пропонуєш ?
Степан(Крымчанин) Показати IP 16 Січня 2018 14:51
Що? третій раз на тіж самі граблі. На мій погляд україна цього не витримає.
Антон Показати IP 16 Січня 2018 20:14
Чергове дикунство показали
Анонім Показати IP 16 Січня 2018 21:45
шоу проплачених дикунів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus