USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Під час Баркемпу в Луцьку обговорюватимуть Google і його сервіси

22 Жовтня 2008 19:15
У вихідні в Луцьку відбудеться наступний Баркемп. Як повідомив «Волинським Новинам» організатор зустрічі Віктор Левандовський, попередній баркемп був настільки вдалий, що цього разу зголосилися приїхати учасники з багатьох міст України, в тому числі й зі столиці.
 
Програма наступної тусівки присвячена історії компанії Google, її сервісам, які неймовірно швидко набувають популярності серед користувачів всесвітньої мережі.
Учасники зустрічі обговорять нові можливості Google Search, поділяться досвідом використання Google Docs у роботі, поговорять про зручність інтерактивного спілкування за допомогою Google Talk & Jabber.
 
Баркемп пройде у форматі дружнього обговорення. Орієнтовна тривалість кемпу 2-3 години, під час яких учасники зможуть не тільки послухати презентації виступаючих, а й поспілкуватися між собою в неформальній обстановці.
 
Зустріч відбудеться 26 листопада у традиційному для баркемпу місці – кафе Ніагара. Адреса закладу, повний перелік тем, обговорення майбутньої зустрічі та більше інформації про другий луцький Баркемп читайте на сторінці http://groups.google.com/group/lutsk-camps.
 
Довідово:
 
Перший луцький Баркемп відбувся 21 вересня 2008 року. На ньому були присутніми 16 учасників. Зустріч об’єднала як тих, хто цікавиться інноваціями в Інтернет-середовищі, так і простих користувачів, які перебувають у пошуках варіантів економії часу, спрощення й оптимізації власної роботи в Інтернеті.
 
На баркемп прийшло майже два десятки людей різних професій, починаючи від веб-дизайнерів та програмістів , закінчуючи економістами, журналістами та підприємцями, які проявили інтерес до теми та хотіли поділитися своїми знаннями. Основний мотив учасників першої зустрічі – познайомитися та перейняти досвід.
 
Оскільки головними організаторами баркемпу є самі користувачі, то зустріч проходить в форматі неформального, невимушеного спілкування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Бажаючий Показати IP 23 Жовтня 2008 14:09
Маю бажання послухати. На котру годину ця зустріч?
zolexiy Показати IP 23 Жовтня 2008 16:31
на 10:00, у кафе Ніагара.
Віктор Левандовський Показати IP 23 Жовтня 2008 19:58
Всім бажаючим нагадую: Баркемп відбудеться у кафе НІАГАРА: http://vizitka.lutsk.ua/catalog/kafe-bar-niagara Дата проведення: 26 жовтня, неділя Реєстрація: 9:45 Початок: 10:00 Закінчення: 13:00 Всі новини тут:http://groups.google.com/group/lutsk-camps/browse_thread/thread/4c3a4cd3464c373/61e78f5f7eb7a1b7?hl=uk& Раді вітати відвідувачів )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus