USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підлітки з Німеччини передали волинським дітлахам листи і подарунки. ФОТО

17 Січня 2013 10:41
Волинські діти стали супергероями та допомогли відремонтувати санчата Діда Мороза. Окрім того, отримали подарунки з листами від діток із Німеччини.

Про це повідомили у прес-службі Луцького центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

Так, у період різдвяно-новорічних свят у Луцьку з’явилось місце, де можна було зустріти справжнісіньких героїв фільмів, які стали улюбленими для сотень тисяч дітей, – Бетмана, Людину-павука та Супердівчинку.

Казкову новорічну програму за участю цих дійових осіб, і звісно ж Діда Мороза та Снігуроньки, підготував для діток з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, спортивно-оздоровчий комплекс «Адреналін Сіті».

Аби допомогти Снігурочці відшукати Діда Мороза, який запізнювався на свято, дітки повинні були довести, що вони – команда справжніх героїв, пройшовши ряд випробувань: продекламувати вірш, перейти через павутину та тунель.

Дід Мороз розповів, що затримався, адже його чарівні санчата, на яких він перевозить подарунки, – поламалися. Спільними зусиллями дітей та кіногероїв санчата відремонтували.
Лишилося тільки одне – попросити засяяти різнокольоровими вогниками красуню Ялинку. У цьому дітям допомогли батьки.

За старанність, кмітливість та хоробрість усі хлопчики та дівчатка отримали солодкі подарунки від «Адреналін Сіті». Ще один приємний сюрприз для них підготував Волинський обласний благодійний фонд «Дитяча місія. Україна» – подарунки від дітей з Німеччини.

Як розповіла директор Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї дітей та молоді Ліна Галан, ці подарунки формували німецькі діти для своїх українських однолітків.

«У кожній святково оформленій коробці – привітання від дитини, яка готувала подаруночок, – говорить Ліна Галан».

За словами заступника директора з реклами та зв’язків з громадськістю спортивно-оздоровчого комплексу «Адреналін Сіті» Галини Шотік, новорічні програми для дітей з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах, організовані у рамках соціальної програми їхнього закладу та Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.

З її слів, після завершення віншувань Діда Мороза та Снігурки кожній дитині була надана можливість безкоштовно відпочити в ігровій кімнаті дитячого комплексу «Лімпопо», пограти на автоматах.

Голова Волинської обласної громадської організації «Спілка батьків дітей з синдромом Дауна» Олена Мельник зауважила, що для діток, з якими працює вона та її колеги такі заходи – це справжнє свято.

«Деякі з наших діток в «Адреналін Сіті» – уперше, – каже Олена Мельник. – Ми вдячні Луцькому міському центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та оздоровчо-спортивному комплексу за таке свято».

Благодійні новорічні програми триватимуть в «Адреналін Сіті» до кінця січня. За цей період їх відвідають діти, якими опікуються такі Волинські обласні громадські організації, як «Твори Добро», «Особлива дитина», «Центр розвитку дитини», «Ми плюс», «Янголята», діти з сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus