USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Підпалив заради розваги: знайшли винуватця пожежі в Чорнобильській зоні

6 Квітня 2020 17:54
Пожежу у Чорнобильському лісі влаштував місцевий житель.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пресслужбу поліції у Київській області.

Повідомляється, що винуватцем пожежі, яка триває у Чорнобильській зоні вже третій день і знищила майже 5 га Котовського лісництва, виявився 27-річний житель села Рагівка Київської області.

«Як пояснив молодик поліцейським, він задля забави в трьох місцях підпалив сміття та траву. Після чого вогонь вітром перекинуло далі і він вже не зміг впоратися та загасити багаття», – повідомили у поліції.

Правоохоронці відкрили кримінальну справу за фактом знищення або пошкодження об’єктів рослинного світу. Вирішується питання щодо оголошення підозри чоловіку.

Нагадаємо, 4 квітня у Чорнобильській зоні відчуження сталася лісова пожежа. Спочатку вогонь охопив 20 гектарів лісу, однак пізніше поширився на територію майже 100 га. Рятувальники Державної служби з надзвичайних ситуацій гасили кілька осередків пожежі. Один з них – біля села Рагівка Котовського лісництва (41 квартал) на площі близько 5 га.

За фактом виникнення пожежі поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального Кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лic Показати IP 6 Квітня 2020 18:02
Рогуль з Рагiвки.. (((
Всезнайко Показати IP 6 Квітня 2020 18:36
Посадити скотиняку на гвинтокрил та скинути в епіцентр пожежі...
DM Показати IP 6 Квітня 2020 19:44
Заради розваги в 27 років, підпалити ліс... На голову не налазить!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus