USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Підприємства, які масово підробляли масло в Україні, відбулися штрафами

2 Березня 2020 08:44
Підприємства, які були спіймані на масовій підробці масла в Україні, відбулися мізерними штрафами в 23-73 тисячі гривень.

Про це повідомляє ТСН. Такі суми не йдуть ні в яке порівняння з заробітком фальсифікаторів.

Після позапланових перевірок нечесні виробники були змушені відкликати з магазинів 981 кілограм підробки, проте, це лише десята частина фальсифікату.

У дитсадку Миколаєва встигли утилізувати 2 кг підробленого масла, а 173 вже з’їли діти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: КОЖНА 5 ПАЧКА – ФАЛЬСИФІКАТ: В УКРАЇНІ ПРОВЕЛИ МАСШТАБНУ ПЕРЕВІРКУ ВЕРШКОВОГО МАСЛА

Фальсифікат Івано-Франківського молокозаводу і зовсім списали на «людський фактор».

«Людський фактор, помилилася жінка, яка пакувала. Ми всі робимо вчинки. Запакували це і написала масло вершкове екстра», – розповів голова місцевої Держспоживслужби.

Керівництво запевнило, що помилку завод виправив. Проте, місцева прокуратура відкрила кримінальне провадження.

«Це не означає, що провели перевірку, позаплановий захід, закінчився проект, і ніхто не буде перевіряти. Насправді за кожним з цих потужностей заплановано 3 інспектування позапланових і ще 1 аудит по системі ХАССП – це аналіз контрольних точок», – зазначила в. о. керівника Держспоживслужби України Ольга Шевченко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анатоль_ Бідзюра Показати IP 2 Березня 2020 09:52
А подати до суду за мізерні штрафи на Держпродспоживслужбу, не можна було? Вона ж підкоряється Кабміну. Бозюню коханий! Який в Україні бардак!
володимир Показати IP 2 Березня 2020 10:30
і шо далі то гірше
Пенсіонер Прокопчук Показати IP 2 Березня 2020 11:56
Таке враження, що ви люди українці з Марсу прилетіли та тільки но взнали, що в Україні куди не піди, що не купи то все контрафакт і фальсифікат. Я особисто працював в контролюючих органах в 2001-2008 роках і знаю, що робилось на цьому Івано-Франківському молокозаводі. Ще до пана П.Порошенка, коли пан В.Ющенко тягнув лямку Президента України, то цей Франківський молокозавод вже за одну ніч міг приготувати для продажі та передачі місцевим баригам лівих 20 ящиків вершкового масла по 20 кг. у кожному, з метою перепродажі цього фальсифікату на стихійних ринках Франківщини. А наприклад один з Львівських молокозаводів за одну ніч міг виготовити з того об"єму сировини, що призначалася для 900 одиниць пачок сметани, лівих 1500 одиниць пачок сметани, то представляєте якої жирності може бути ця сметана. Ніякої !!! При тому цей фальсифікат розходився на ринках Львівщини на розхват. А на кожній пачці сметани написано жирніть 20%. Потім наша група находили та вилучали цю сметану на всіх ринках Львівщини. Так що Ольга Шевченко, тільки взяли до уваги два-три українських заводи, а в Україні таких молокозаводів майже у всіх обласних центрах. Не помилюся, якщо 80% цих молокозаводів, років так з 25 виготовляють та продають фальсифікатну продукцію, а виручені від продажі гроші, оминаючи здоров"я наших людей та податки, йдуть цілком до кишені бариг.
1 Показати IP 2 Березня 2020 12:01
Мудрі люди покидають Україну, тут толку не буде...копупція на кожному кроці і жага до наживи ціною життя навіть дітей, призведе до виродження українців і руїни України. Славв нашим людям...
Дідо Показати IP 2 Березня 2020 14:29
Не треба й покидати, Україна в топ 3 країн по вимиранні населення. До 2050 нас буде 25 мільйонів. І це без еміграції. "Україна посідає чільне місце серед країн населення яких зменшується, і до 2050 року спостерігається зниження на 18 відсотків. У списку ООН також представлені Болгарія, Хорватія, Сербія, Угорщина, Латвія, Литва, Молдова, Румунія та Польща. Протягом наступних тридцяти років кожна з цих країн стикається з перспективою принаймні зниження на 15 відсотків. Демографи кажуть, що подібні краплі історично не чуті, за винятком випадків війни." - дякю всім єлітам України які були при владі протягом 30 років незалежності.
Ха Показати IP 4 Березня 2020 20:55
Интересная выходит география, Вышеперечисленные страны когда то входили в узы Варшавского договора. Здобулы выходит. Слава Америке!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus