USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Підприємці незаконно збирають гриби й ягоди на Волині

22 Липня 2013 13:40
На Волині 46 юридичних осіб займаються збором лісової продукції. З них – лише 21 оформили свою діяльність у всіх структурах. Це - одна з причин того, що цього року суттєво впали сплати податків з цієї діяльності.

Це питання сьогодні, 22-ого липня, обговорювали на обласній селекторній нараді в облдержадміністрації.

Так, цього року на Волині заготовили менше лісопродукції, ніж торік. Цей спад пояснюють декількома причинами. Декілька фірм не вибрали розподілені ліміти на збір продукції у таких обсягах, як торік. Також знизилася закупівельна ціна, що теж суттєво вплинуло на суму сплати податків.

Загалом усіх зборів надійшло на 2,1 мільйона гривень менше, ніж торік. Найголовнішою причиною зниження надходжень пояснюють необлікованістю усіх, хто збирає лісову продукцію. 25 юридичних осіб не взяли в управлінні лісового та мисливського господарства лісові квитки. Відповідальними голова облджадмінстрації Борис Клімчук призначив голів райдержадміністрацій: «До 25 липня все виправити. І будете відповідати особисто».

Великі фірми заготівельники значно скоротили обсяги. Наразі зібрали майже 900 тонн продукції. «Ми скоро почнемо видавати заготівельникам гуманітарну допомогу», - резюмував Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Факт Показати IP 22 Липня 2013 14:21
Янукович не виконує функції Гаранта Конституції, Борис Петрович незаконно хапнув землі та отримує відкати (останній буде з Нововолинська)... Хто як може так і живе :)
petpo Показати IP 22 Липня 2013 17:11
Борька ягода гриби речі не подільні всі знають і навіщо маразм писати
черниця Показати IP 23 Липня 2013 11:30
Борисе Петровиче, заготівельники не дійні корови.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus