USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Пікап для ЗСУ: працівники «Луцьктепла» передали ще одне авто війську

7 Вересня 2022 16:00
Допоки триває війна, на фронті зберігається гостра потреба в автомобілях, адже під час ведення бойових дій чимало машин потрапляють під обстріли та знищуються. Тому у Луцькій територіальній громаді продовжують підтримувати армію транспортом.

7 вересня міський голова Ігор Поліщук та директор ДКП “Луцьктепло” Іван Скорупський передали для потреб ЗСУ позашляховик Mitsubishi L200, повідомили у Луцькій міські раді.

“Найбільше запитів, які отримуємо від наших військових, як і раніше, стосуються придбання автомобілів, – повідомив Ігор Поліщук. – На фронті, в екстремальних умовах експлуатації, транспортні засоби швидко зношуються і є найбільш затребуваними. Щодо позашляховика Mitsubishi L200, він відправиться у 80-ту бригаду, саме в той її підрозділ, де служить найбільше волинян.
Кошти на його придбання зібрали працівники підприємства “Луцьктепло” зі свого одноденного заробітку. Це підприємство, як і інші комунальні підприємства громади, не вперше долучається до допомоги ЗСУ.

А в цілому на підтримку армії працівники міської ради, комунальних підприємств, закладів освіти, культури вже зібрали понад 8 мільйонів гривень. За ці кошти закуплено автомобілі, військову форму, бронежилети, тепловізори, оптичні приціли. Все це направляється на схід нашим військовим.

Дякую всім нашим працівникам, які є свідомими громадянами, патріотами своєї держави і намагаються навіть у такий скрутний час виділяти кошти на підтримку ЗСУ”.
Читати ще: Працівники «Луцьктепла» придбали для потреб 14-ї ОМБр позашляховик

Як повідомив директор ДКП “Луцьктепло” Іван Скорупський, у серпні на допомогу армії працівники підприємства пожертвували зі своєї зарплати 380 тисяч гривень. Крім позашляховика, придбали також 25 комплектів військової форми, яку отримає розвідувальний підрозділ однієї з військових частин. Загалом від початку війни колектив “Луцьктепла” перерахував українському війську 1 млн 631 тисячу гривень.
Mitsubishi L200 привезли з Польщі волонтери благодійної організації “Волинь у дії”. За словами її керівника Володимира Луцика, знайти сьогодні за кордоном подібний праворульний пікап доволі непросто: таких автомобілів мало, і ціна на них зросла. Вартість цього позашляховика – 5100 доларів, пробіг – 190 тисяч кілометрів.
По приїзду в Україну авто пройшло технічне обслуговування і може використовуватися нашими захисниками в районах виконання бойових завдань. Машина має хорошу прохідність і стане в нагоді як для доправлення особового складу на позиції, так і для евакуації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus