USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Південна Корея витратить $1,4 млрд на безпілотники і аеромобілі

15 Жовтня 2019 16:29
Південна Корея планує вкинути близько $1,4 млрд у створення безпілотників і літаючого транспорту.

Зокрема, перші корейські аеромобілі повинні з'явиться 2025 року, пише ТСН з посиланням на Daily Mail.

У повідомленні говориться, що інвестиції будуть вкладені переважно у розробки компанії Hyundai Motor Group. Автовиробник також планує поступово вкинути до 2025 року близько $34,7 млн в інновації. Водночас державні дотації будуть поступово виділятися в період выд 2021 до 2027 року.

Фінансування також буде спрямовано на розробку електромобілів і підключених транспортних засобів - тих, які мають власний доступ до Інтернету чи до бездротової мережі.

Перші плани Hyundai щодо створення аеромобілів і безпілотників з'явилися після того, як корейська марка заявила про інвестиції у розмірі $1,6 млрд у спільне підприємство з американською технологічної фірмою Aptiv.

Уряд очікує, що Hyundai запустить загальнонаціональний сервіс повністю автономних автомобілів для автопарку клієнтів уже 2024 року і для широкої громадськості до 2027 року.

Південна Корея також заявила, що буде готувати нормативно-правову базу для забезпечення безпеки автономних автомобілів, коли вони з'являться на вулицях 2024 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus