USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Playboy вийде у 3D

12 Травня 2010 18:47
Наступний номер журналу вийде з 3D-розворотом. Засновник Playboy Х'ю Хефнер мріяв про стереокартинку в журналі більше 50 років.

Червневий номер журналу Playboy вийде з 3D-розворотом і відповідними окулярами, пише ТСН.
"Що люди найбільше хотіли б бачити в 3D? - Поставив риторичне питання засновник Playboy-бізнесу Х'ю Хефнер і тут же відповів: - оголених дам!"

Хефнер не приховує, що сподівається отримати вигоду з популярності 3D-фільмів на зразок "Аватара" і "Як приручити дракона". "Я не великий шанувальник 3D. Я живу нормальним життям, часто ходжу в кіно, і двох вимірів мені цілком достатньо".

Кілька місяців тому журнал помістив на обкладинці та центральному розвороті героїню відомого мультфільму Мардж Сімпсон. "У нинішніх умовах необхідно зробити так, щоб обкладинка викликала сенсацію в газетному кіоску", - пояснив головний редактор журналу Джиммі Йеллінек.
Х'ю Хефнер готовий говорити про це без кінця: "Це один із прикладів того, наскільки книги і журнали відрізняються від комп'ютерного зображення. Ви можете тримати їх у руках, зберігати, ховати під матрац, як це робив тато у вашому віці".

Виявляється, стереокартинка була мрією Хефнера з того самого часу, коли він заснував журнал, тобто з 1950-х років. Він навіть найняв фотографа, але відмовився від затії, дізнавшись, скільки це буде коштувати.

Спонсорує проект телекомпанія HBO, роблячи це задля реклами серіалу "Справжня кров".

Playboy стурбований залученням нових читачів, особливо молодих, адже тираж падає катастрофічно - з 3,5 млн. у 2006 році до 1,5 млн. сьогодні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus