USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Поблизу Луцька п’яний мотоцикліст скоїв ДТП і втік

26 Червня 2023 13:57
У суботу о 23:30 на лінію 102 надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на вулиці Качалова в селі Зміїнець. Там керманич мотоцикла Honda наїхав на припаркований автомобіль Volkswagen та покинув місце події. За словами заявників, мотоцикліст міг бути напідпитку.

Про це повідомили в патрульній поліції Волині.

За адресою вирушив екіпаж патрульних поліцейських. Дорогою до місця ДТП, на вулиці Лісовій, інспектори помітили мотоцикл, який збігався з орієнтуванням. Про те, що саме цей керманич скоїв автопригоду, свідчили й пошкодження на транспортному засобі.

Коли інспектори зупинили водія, то виявили в нього ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд за допомогою приладу Drager, і результат 1,82 проміле підтвердив здогадки поліцейських.

Охоронці порядку також встановили, що водій не має чинного страхового поліса, а номерний знак мотоцикла йому не належить. Крім того, під час перевірки номера рами з'ясувалося, що цей транспортний засіб може бути викраденим та перебуває в міжнародному розшуку. Таке правопорушення є кримінальним.

На мотоцикліста патрульні склали протоколи за ч. 1 ст. 130 (Керування у стані сп’яніння), ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів), ст. 122-4 (Залишення місця ДТП) КУпАП, а також винесли стосовно нього об’єднану постанову згідно з вчиненими правопорушеннями.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу. Нині відомості вже внесли в ЄРДР за ст. 198 (Придбання, отримання, зберігання чи збут майна, одержаного кримінально протиправним шляхом) ККУ.

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus