USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поблизу Луцька в дорозі помер велосипедист

20 Квітня 2015 17:35
Від серцевого нападу в дорозі помер велосипедист. Трагічна подія трапилася сьогодні, 20 квітня, близько третьої години дня в селі Підгайці, біля Луцька. Як розповіли місцеві, загиблий Василь Ольхов часто приїздив в село доглядати за своїми батьками. Його сім`я проживає в Луцьку. Про це інформує Press-центр.

- Щодня він на своєму велосипеді приїздив з Луцька. Ніхто не бачив, як він загинув. Чи збив автомобіль, чи за інших обставин. До нас прибіг невідомий і сказав, що на вулиці лежить чоловік, щоб ми впізнали, чи він з нашого села. А то виявився наш Василь, - кажуть сусіди.

Медики констатували смерть від серцевого нападу. Правоохоронці, які прибули на місце події, наголошують, що обставини смерті встановлюються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правдоруб Показати IP 21 Квітня 2015 08:58
А де коменти маразматиків, що і цього чоловіка вбили. Не може ж сам їхати і померти. Правоохоронці приховують убивство. ААААААААААААААААААААААА

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus