USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Польська компанія хоче запустити потяг «Варшава-Ковель»

13 Квітня 2014 12:38
Польський перевізник залізничним транспортом Przewozy Regionalne має намір вже цього року запустити 2 нових потяги в Україну за маршрутом «Краків - Мостиська » і «Варшава- Ковель». Про це повідомив представник компанії Міхал Стіглер, - повідомляє "Бізнес".

З його слів, рішення залежатиме також від волі з іншого боку, тобто від «Укрзалізниці».

Також пан Стіглер нагадав, що минулого року компанія вже пропонувала налагодити залізничне сполучення між польським Хелмом та українським Ковелем, яке, незважаючи на зацікавленість Львівської залізниці, не знайшла підтримки в центральному офісі.

Пан Стіглер зазначив, що запуск цих маршрутів може бути узгоджений на найближчій міжнародної залізничної конференції в травні, а перші потяги можуть почати їздити з середини грудня поточного року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 13 Квітня 2014 12:44
Спиртовози, назвем речі своїми іменами.
777 до Анонім Показати IP 13 Квітня 2014 17:25
якщо не знаїш то не пи...ди спирт давно ніхто не возить, папіроси ходовий товар зараз))))) і тебе хіба що жаба давить що люди хоть якусь копійку зароблять в тій Польщі
UA Показати IP 13 Квітня 2014 20:12
молодці давно пора, а то в часи буйного кучмізму котрий так подобався тим хто в долі тобто казнокрадам і тим хто не в курсі тобто лошарам, курсували лише потяги з "братського" північного сходу з вічно голодними рашистами котрі вимітали з магазині усе аби ми стали вічно голодними як вони

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus