USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Польські митники затримали 46 кг метамфетаміну, який пропустили через ПП «Ягодин»

20 Серпня 2020 11:53
25-річний громадянин України намагався провезти до Польщі у своїй вантажівці 46 кілограмів амфетаміну, вартість якого на «чорному» ринку становить понад 2,3 млн злотих (понад 17 млн грн), повідомила в четвер, 20 серпня, Національна податкова адміністрація Польщі, пише zaxid.net.

Українця з наркотиками затримали в пункті пропуску Дорогуськ, який межує з українським пунктом Ягодин, розташованим на Волині.

За інформацією польських правоохоронців, вантажівка, в якій перебували наркотики, перевозила з України до Польщі деревне вугілля. Однак рентгенівське сканування вантажівки показало, що в конструкціях автомобіля є додатковий вантаж.

«У сховищах були пакети, наповнені гелем. Проведені тести показали, що це метамфетамін. Ми вилучили понад 46 кг наркотичної речовини, орієнтовна вартість якої становить понад 2,3 мільйона злотих», – повідомили польські правоохоронці.

На час розслідування кримінальної справи, яке веде прокуратура в Холмі, 25-річного українця – водія вантажівки – польський суд арештував на три місяці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 20 Серпня 2020 15:53
О! Знов наші митники пропустили рекордний контрабас. Хахаха, зате з польщі 100 кг. ковбаси знайдуть, і розтрублять на цілий світ.
Микола Показати IP 20 Серпня 2020 18:06
І ще одіозний прикордонник Лукянчук Ю.пускає все що хоче(бо є бази відпочинку в Шацьку ,де принімає все своє начальство) .за таке треба звільняти а не відправляти у відпуску щоб все затихло.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus