USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Помер лікар-невролог Волинської обласної лікарні

7 Жовтня 2020 12:19
У Луцьку помер відомий лікар-невролог, завідувач неврологічним відділенням Волинської обласної клінічної лікарні впродовж 27 років Микола Леонтійович Потолочний.

Про це повідомили на сайті медзакладу.

Свій професійний шлях Микола Леонтійович розпочав у 1960 р. і завершив у 2018 р.

Етапами його лікарської діяльності були: лікар-невролог, завідувач неврологічного відділення та заступник головного лікаря обласної лікарні Ліксанупру, завідувач неврологічного відділення обласної клінічної лікарні та обласний позаштатний спеціаліст з неврології управління охорони здоров’я облдержадміністрації.

За свій 60-ти річний трудовий шлях Микола Леонтійович був свідком та активним учасником розвитку неврологічної служби, розвитку неврології як науки та як практичної спеціальності. Від тонкощів топічної діагностики, яку знав досконально, і на якій базувалась постановка діагнозів у неврологів попередніх поколінь, до сучасних високих медичних технологій таких, як МРТ, комп’ютерна томографія, церебральна ангіографія, нейроміографія, електроенцефалографія та інші.

В очолюваному ним відділенні концентрувались найважчі хворі області із патологією центральної нервової системи та церебро-васкулярними хворобами. На базі відділення проходили інтернатуру або стажувались практично всі неврологи області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Alex Показати IP 7 Жовтня 2020 14:00
Нехай спочиває з Богом! Хороший був спеціаліст і хороша людина.
Ввв Показати IP 8 Жовтня 2020 09:10
Шкода :(( Всі ми тут гості

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus