USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Помер один зі засновників британського гурту Depeche Mode

27 Травня 2022 13:30
Клавішник та один із засновників відомого британського гурту Depeche Mode Енді Флетчер помер у віці 60 років.

Про це передає Укрінформ із посиланням на ew.com.

Група оголосила про смерть Флетчера 26 травня у соціальних мережах.

«Ми вражені і сповнені величезного смутку через передчасну смерть нашого дорогого друга, члена сім’ї та колеги по групі Енді «Флетча» Флетчера. Флетч мав справжнє золоте серце, і він завжди був поруч, коли вам була потрібна підтримка, жвава бесіда, гарний сміх або холодна пінта пива», – йдеться у заяві.

Причина смерті наразі невідома.

«Наші серця з його сім’єю, і ми просимо вас пам’ятати про них і поважати їхнє приватне життя в цей важкий час», – додали друзі Флетчера.

Флетчер народився в районі Ноттінгема у Великобританії у 1961 році. Він сформував групу «Composition of Sound» після переїзду в Базілдон наприкінці 1970-х з Мартіном Гором і Вінсом Кларком. Після приєднання до групи Дейва Гаана вони змінили назву на Depeche Mode (Кларк покинув групу після їхнього першого альбому).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus