USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Помер професор ЛНТУ

12 Вересня 2023 12:30
Непоправна втрата у колективі ЛНТУ. Помер доктор технічних наук, професор кафедри інженерії програмного забезпечення, талановитий педагог Юрій Ярославович Матвіїв.

Про важку втрату повідомили в ЛНТУ.

«Висловлюємо щирі слова співчуття рідним та близьким, колективам факультету і кафедри, студентам, для яких Юрій Ярославович був мудрим наставником. Це непоправна втрата для нашого колективу і для кожного особисто», – висловлюють співчуття у виші.

Прощання відбудеться 13 вересня о 19:00, а чин похорону – 14 вересня о 12:00 у капличці на території Волинської обласної лікарні.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним Юрія Матвіїва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Марія Показати IP 22 Лютого 2024 22:59
В цей час , коли твій погляд згас і серце перестало битися ,настав для нас найтяжчий час. Ти пішов і ніколи ,ніколи тебе вже не повернуть. Важко повірити в те ,що ти вже не прийдеш додому , не скажеж заспокійливих слів, нічого не порадиш. Втрата рідної дюдини , то найбільше горе. Ти назавжди залишися в нашій пам'яті , серцях ,думках.Хай царство небесне Господь тобі дасть.
Анастасія Показати IP 23 Лютого 2024 00:43
Сумуємо...Пам'ятаємо... Любимо...
КАТЕРИНА Показати IP 23 Лютого 2024 21:34
Нічого з собою не взяв на той світ, наш рідненький татусь. Вже більше до нас ти ніколи не прийдеш ,не похвалиш , не посвариш нас. Але твої добрі справи , повчання про життя навіки залишаться у нашій пам'яті . Ми завжди будемо тебе згадувати так і в молитві , щоб тобі там райське життя . Життя без болю , без зітхань , без страждань , без хвороб , а життя вічне.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus