USD 39.00 39.37
  • USD 39.00 39.37
  • EUR 39.20 39.60
  • PLN 9.76 9.95

Помер волинянин, який потрапив у ДТП на трасі «Луцьк-Горохів»

1 Грудня 2020 13:32
Волинянин, який отримав травми унаслідок ДТП на Волині, помер вчора, 30 листопада, у відділенні реанімації обласної клінічної лікарні у Луцьку.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини стало відомо з власних джерел.

Нагадаємо, аварія сталася 25 листопада, близько 8:00 у селі Шклинь Горохівського району. Зіткнулися автомобілі ВАЗ та Audi.

Як повідомлялося, водій автомобіля Audi, виїжджаючи із другорядної дороги не надав переваги в русі легковику ВАЗ, який рухався головною дорогою. Внаслідок цього відбулося зіткнення.

Від удару водія затисло всередині машини, тому травмований не міг самостійно вибратися із транспортного засобу. Надзвичайники за допомогою гідравлічного інструменту рятували чоловіка.

Постраждалого водія ВАЗ у важкому стані було госпіталізовано до лікарні. На жаль, врятувати чоловіка не вдалося.

Інформацію про смерть учасника дорожньо-транспортної пригоди підтвердили у пресслужбі волинської поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 1 Грудня 2020 15:09
Автомобільна дорога має назву Н-17 Львів-Радехів-Луцьк.
Михайло до 123 Показати IP 1 Грудня 2020 21:09
Не треба чіплятися аби до чого. Словник дає визначення, що траса це: 1. Лінія, що вказує напрям проходження, пролягання чогось. 2. Широкий асфальтовий шлях, що з'єднує великі міста, важливі об'єкти тощо . . . .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus