USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Понад сотня дітей-сиріт на Волині потребують житло

24 Жовтня 2013 15:54
Для придбання житла дітям-сиротам у цьому році виділили півтора мільйони гривень з обласного бюджету.

Про це йшлося під час засідання колегії облдержадміністрації у режимі відеоселектору, що відбулося 24 жовтня.

Для придбання та ремонту житла дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківської опіки у місцевих бюджетах області передбачили у цьому році кошти в сумі 2 мільйони 594 тисячі гривень, у тому числі мільйон 475 тисяч гривень – в обласному бюджеті. Про це розповів заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк.
Упродовж дев’яти місяців цього року придбали соціальне житло 21 дитині та особі з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, а також здійснили ремонт у 19 житлових приміщеннях, де мешкають діти-сироти.

Як повідомив Олександр Курилюк, наразі, на Волині 55 дітей-сиріт володіють власним житлом, 1 410 - мають закріплене право на помешкання, проте 139 дітей-сиріт досі потребують житло.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus