USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Попри збільшення цін на газ, Ківерцівщина активно газифікуються

3 Березня 2009 10:10
Хоча вартість газу постійно зростає, селяни Ківерцівщини активно проводять газифікацію своїх населених пунктів. За два останні роки блакитний вогник прийшов у 20 сіл району, – 3 березня інформують «Волинські Новини».
 
За повідомленням Ківерцівської РДА, цими днями в Дідичах однойменної сільської ради урочисто запалено газовий факел. 140 жителів цього села об’єдналися в кооператив під керівництвом Володимира Дубини ще 5 років тому. За кошти населення, а це більш ніж півмільйона гривень, прокладено 10,2 кілометра вуличних газопроводів. Необхідності проведення підвідного газопроводу не було, оскільки село Дідичі, а  також уже газифіковані в січні цього року Залісоче і  Гор’янівка (що відносяться до цієї сільської ради), розташовані поруч із селищем Олика, куди за державні кошти було прокладено центральну магістраль.
 
До речі, уже всі села Дідичівської сільської ради газифіковані.
        
За словами голови Ківерцівської РДА Леонтія Кричкевича, до кінця цього року   буде газифіковано 70% населених пунктів району.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus