USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Поранений скрипаль-артилерист 51 ОМБ повернувся додому

29 Листопада 2014 17:47
Левчук Антон, поранений скрипаль-артилерист, який служив у 51 бригаді, уже повернувся з лікарні додому. Про це написала у Фейсбуці волонтер Людмила Савіна.

«Вчора нарешті я на власні очі побачила цю щиру посмішку. Хлопець ще скаче по дому на одній нозі і не виходить на вулицю, та зустрів мене неймовірним позитивом», - написала Людмила Савіна.

ЯкповідомлялоІнформаційне агентство Волинські Новини, історія цьогоГероя розпочалася в Донецькій області між селами Березне і Оленівка. Напад на бійців стався вночі 31 липня. Під час обстрілу хлопець невдало стрибнув в окоп і, як наслідок, - важкий перелом правої ноги в ділянці стопи. Всю ніч Антон провів в окопі і тільки вранці «таблеткою», зі слів самого хлопця, його відвезли до найближчого блокпоста. Звідти «Днепр-1» доставив бійця в польовий госпіталь, де лише тоді йому надали першу домедичну допомогу. Далі - шпиталь в Дніпропетровську, в той же день літаком до Львова, і вже звідти в Луцьк.

Усім, хто фінансово долучився до допомоги у його лікуванні, Антон передає величезне СПАСИБІ. А особливо Фрідріху Поллаку ( Yuliya Marchenko ) та колективу СНУ імені Лесі Українки ( Драганчук Вікторія ); лікарям київської обласної лікарні за якісну операцію, Oksana Syvak за допомогу у лікуванні та усім іншим небайдужим за підтримку!

Зі слів лікарів, один необережний крок і страшно подумати чим би це обернулось... А хлопця уже забирали в зону АТО.

«Кошти (3797грн), які ви передавали, ми, спільно з Антоном, вирішили використати на реабілітацію його в санаторії як тільки фізичний стан хлопця дозволить нам це зробити.

Від імені мами Антона і самого Антона, дякуємо Ковельській міській раді за наданий транспорт для перевезення хлопця з Києва додому», - йдеться у повідомленні.




Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, 30 листопада - останній день 51 бригади. Так, 1 грудня нове військове з’єднання, 14 бригада, постане на місці багатостраждальної 51 окремої механізованої бригади, яка постійно дислокується у Володимирі-Волинському.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus