USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Поранений в АТО волинянин просить допомогти провести газ

11 Грудня 2015 07:00
Через витрати на лікування після поранення волинянин не може дозволити собі провести газ. Лист-прохання на громадській раді при ковельському міському голові розповсюджував серед присутніх голова Всеукраїнського об’єднання «Комітет громадського спротиву» Микола Печенюк.

Про це інформує сайт Kowel.com.ua/.

Грошову допомогу для проведення природного газу потребує учасник бойових дій Віктор Матіщук, який немає можливості провести «блакитне» паливо до будинку в селі Воля-Ковельська через постійне лікування після отримання вогнепального поранення в зоні проведення АТО.

Сума за послуги проведення газу становить 7224 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дуб М.М Показати IP 11 Грудня 2015 09:21
Даю безкоштовну пораду куди копії цього листа відправити : -1) адміністрацію президента україни . 2) верховну раду україни .3) кабінет міністрів україни,4) тв.передачу "гроші"

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus