USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Поразка «Волині» від «Шахтаря» ‒ випадковість, ‒ Сьомін

12 Серпня 2012 12:46
Головний тренер «Динамо» розповів про підготовку команди до поєдинку 5-го туру проти луцької «Волині».

Про це пише Sport.ua.

Головний тренер «Динамо» Юрій Сьомін розповів про підготовку команди до поєдинку 5-го туру проти луцької «Волині», який відбудеться в неділю, 12 серпня, на столичному НСК «Олімпійський».

Зокрема, він зазначив, що «Волинь» ‒ досить збалансована команда.

«На мій погляд, розгромна домашня поразка від «Шахтаря» в минулому турі є не більш ніж випадковістю. Команда намагається нагнітати обстановку біля воріт суперника, тактично добре підготовлена і сильна у фізичному плані. Тому має бути серйозна гра, до якої нам необхідно добре підготуватися», ‒ додав він.

Своєю чергою захисник київського «Динамо», колишній «волинянин» Євген Хачеріді впевнений в перемозі свого клубу. Мовляв, хай «Волинь» радує вболівальників іншим разом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Stlantiy Показати IP 12 Серпня 2012 21:22
Поразка «Волині» від «Шахтаря» ‒ випадковість,а від "Динамо"-закономірність.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus