USD 39.90 40.20
  • USD 39.90 40.20
  • EUR 39.90 40.25
  • PLN 9.90 10.00

Пошкоджено зерносховище та 9 вантажівок: росіяни вночі обстріляли Одещину

6 Жовтня 2023 11:45
Уночі 6 жовтня збройні сили рф здійснили дронову атаку по Одещині. Ворог поцілив у припортову та прикордонну інфраструктуру Подунав’я.

Про це інформує Одеська обласна прокуратура.

За даними прокурорів, пошкоджено зерносховища, адміністративні будівлі та вантажний автотранспорт – вигоріло 9 вантажівок.

Повний перелік руйнувань та пошкоджень встановлюється.

Як повідомили в ДСНС, рятувальники ліквідували пожежу. Загиблих та постраждалих немає. Для гасіння вогню залучалися 4 одиниці техніки та 19 вогнеборців.

На місці подій прокурори у взаємодії зі слідчим документують черговий воєнний злочин рф.

За процесуального керівництва Ізмаїльської окружної прокуратури розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, 6 жовтня близько 7:00 російські військові завдали ракетних ударів по житлових будинках Харкова. З-під завалів рятувальники дістали тіло загиблого 10-річного хлопчика, понад 20 людей отримали поранення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus