USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

«Поважаю Путіна, але не впевнений, що ми порозуміємось», – Трамп

6 Лютого 2017 07:00
Президент США Дональд Трамп в інтерв’ю телеканалу Fox News заявив, що «поважає» російського президента Володимира Путіна, однак не впевнений в тому, що вони порозуміються.

Про це повідомляє «Голос Америки».

«Я вважаю, що з Росією краще ладнати, ніж ні. А якщо Росія допоможе нам в боротьбі з "Ісламським державою", а це дуже масштабна і важлива боротьба, а також з ісламським тероризмом у всьому світі, то це буде корисно, - сказав Трамп в інтерв'ю Fox News, яке вийде в ефір у неділю. - Поладимо ми з ним? Гадки не маю".

Відповідаючи на питання про те, як він може поважати Путіна, знаючи про вчинені ним в минулому звірства, Трамп порівняв Росію з США: «У світі багато вбивць. У нас багато вбивць. А що ви думаєте, наша країна так вже невинна? »

Лідер сенатської більшості Мітч Макконнелл, коментуючи ці заяви в інтерв'ю CNN, сказав, що не бачить «ніякої подібності» між США і Путіним.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 6 Лютого 2017 09:23
тільки дурак не буде поважати свого ворога; ставлю на трампа- цей хитрючий буржуй має всі шанси взути підлого кгбіста- будем сподіватись,що так і буде
Активіст Показати IP 6 Лютого 2017 09:27
Порозуміються і дуже швидко. На заздрість українцям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus