USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Повернувшись зі Сходу, волинські бійці ступили на рідну землю

20 Листопада 2014 18:11
Зі Сходу України до місця постійної дислокації повернувся зведений загін правоохоронців на чолі зі командиром Ігорем Скромним, - повідомили у прес-службі волинської міліції.

Співробітники зведеного загону виконували ті ж завдання, що і в попередніх ротаціях: охорона громадського порядку, контроль автотранспорту на блок-постах, вилучення з незаконного обігу вогнепальної зброї, вибухівки тощо.

Втомлені та щасливі волинські бійці ступили на рідну землю. Зустрічали правоохоронців керівництво обласного управління міліції, колеги, рідні та друзі вигуками «Слава Україні! Героям слава!».

Заступник начальника УМВС України у Волинській області Олександр Поліщук подякував колегам за хорошу службу та відзначив:

– Головне, що всі бійці живими та здоровими повернулися додому, гідно виконавши свій обов’язок на Сході держави.

Попереду у хлопців кілька днів відпочинку, після чого кожен із них стане на захист правопорядку та безпеки жителів Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus