USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Пожежу на військовому полігоні на Харківщині гасять з вертольота

12 Вересня 2019 10:10
У гасінні пожежі торфовищ, яка почалася в понеділок вранці на військовому полігоні поблизу с. Клугино-Башкирівка Чугуївського району Харківської області, задіяний вертоліт.

«Нині на місці події працюють 17 людей особового складу та 3 одиниці техніки Головного управління ДСНС, вертоліт МІ-8 (здійснено 8 скидів води), 11 людей особового складу та 4 одиниці техніки Міністерства оборони, а також важка інженерна техніка типу ІМР- 2 та 5 людей особового складу Навчального центру ОРС ЦЗ ДСНС України», – повідомляє прес-служба ГУ ДСНС в Харківській області.

Як повідомлялося, 9 вересня вранці через суху спекотну погоду в Харківській області на окремих ділянках загальновійськового полігону окремої механізованої бригади поблизу с.Клугино-Башкирівка (Чугуївський район) сталося самозаймання торфовищ, яке провокує розвиток низової пожежі (горіння трави, листя, коріння дерев). Комиш і трава горіли на окремих ділянках загальною площею 10 га і існувала небезпека, що вогонь перекинеться на ліс.

О 23:00 10 вересня пожежу локалізували.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus