USD 40.75 41.00
  • USD 40.75 41.00
  • EUR 40.70 41.10
  • PLN 10.30 10.40

Працівники «Луцьктепла» зібрали понад 270 тисяч для армії

17 Серпня 2023 19:52
Колектив «Луцьктепла» завдяки відрахуванню одноденного заробітку із заробітної плати вчергове зібрав кошти для закупівлі необхідних для сил оборони засобів.

Про це повідомляє ДКП «Луцьктепло».

Загалом зібрали 276,4 тис. грн. За ці гроші придбали плитоноски та балістичні пакети, монокуляр нічного бачення та монокуляр. Придбані засоби розподілили між 100 ОБрТРО та військовою частиною А4898.

Читати ще: «Аби контрнаступ був успішним»: у Луцьку на потреби ЗСУ виділили 102 мільйони

На запит штаб-сержанта військової частини А4898 придбано 16 плитоносок із системою швидкого скидання та балістичні пакети до нього. Зі слів штаб-сержанта, плитоноски з часом стають непридатними для використання через інтенсивність роботи, тому й потребують заміни. А додаткові балістичні пакети допоможуть захисти ділянки тіла, що не прикриваються основними бронеплитами.

Передані ж розвідникам 100-ї волинської бригади ТРО монокуляр нічного бачення та монокуляр дозволять краще спостерігати за супротивником і вдень, і вночі.

До слова, закупівлею необхідних засобів займається БО «Волинь в Дії», з якою підприємство налагодило тісну співпрацю в частині фінансування частини запитів, якими опікується організація з перших місяців воєнної агресії росії проти України.

Загалом же за кошт працівників «Луцьктепла» від початку війни придбано засобів та амуніції на суму майже 4 млн грн.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus