USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Працівники психлікарні в Олиці, у яких виявили COVID-19, самоізолювалися вдома

28 Травня 2020 13:58
Чутки у соцмережах про те, що хворі на коронавірус працівники Волинської обласної психіатричної лікарні зачинені у медичній установі, не відповідають дійсності. Насправді медичні працівники самоізолювалися вдома.

Про це стало відомо під час брифінгу щодо ситуації з протидією поширенню коронавірусної інфекції 28 травня.

Ті медичні працівники, у яких не виявили коронавірус, вільно пересуваються у засобах індивідуального захисту. Проте медики, які захворіли на COVID-19, перебувають на самоізоляції вдома.

Як повідомили під час брифінгу, ніхто не може перешкоджати працівникам психлікарні повертатися до власних домівок чи туди, куди б їм хотілося, оскільки вони «здорові вільні люди».

Нагадаємо, минулої доби від COVID-19 померла 66-річна пацієнтка Волинської обласної психіатричної лікарні. Загалом у психіатричні лікарні, що в селищі Олика, на COVID-19 захворіло 35 працівників та стільки ж пацієнтів у трьох відділеннях закладу.

Також стало відомо, у працівників яких підприємств на Волині за добу виявили COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Люстра Показати IP 28 Травня 2020 14:52
Цю ликарню треба розформувати и перепрофилювати пид турыстычный комплекс писля реконструкции спильно з польскою стороной.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus