USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Представник Луцької мерії поїде у Брюссель

25 Червня 2013 10:56
Головний спеціаліст відділу з енергозбереження управління економіки Луцької міської ради Олександр Дей в якості енергоменеджера міста Луцька та як один із розробників Плану дій для сталого енергетичного розвитку міста бере участь у Європейському тижні сталої енергетики, який відбувається у місті Брюссель (Королівство Бельгія).

Про це повідомили в управлінні економіки Луцької міської ради.

Європейський тиждень сталої енергетики триватиме з 24-ого по 27-ме червня 2013 року.

24 червня в приміщенні Європейського парламенту відбулася церемонія підписання «Угоди мерів» новими містами-членами. Цьогорічна церемонія стала четвертим заходом з моменту підписання Угоди, участь в якій взяли керівники європейських інституцій, європарламентарі, мери міст, представники регіональних та місцевих адміністрацій, органів місцевого самоврядування.

Від України разом із Асоціацією «Енергоефективні міста України», яка є офіційною структурою підтримки ініціативи «Угода мерів» в Україні, на конференцію запрошені 36 міст, серед яких Львів, Черкаси, Чернігів, Івано-Франківськ, Кривий Ріг, Луцьк, Київ, Рівне, Тернопіль, Житомир та інші.

Довідково:
Європейський тиждень сталої енергетики – це ініціатива ЄС, започаткована 2006 року. Цього року вперше до святкувань долучились сотні учасників – як прості громадяни, так і організації та інституції.

Заходи, що відбуваються в рамках Європейського тижня сталої енергетики, завжди спрямовані на поліпшення енергоефективності та збільшення використання відновлюваної енергії. Вони сприяють поширенню найкращих практик, надихають на нові ідеї та об’єднують задля досягнення завдань ЄС щодо енергетики та цілей, що пов’язані зі зміною клімату.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus