USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Презентували офіційний логотип Євробачення 2020

28 Листопада 2019 20:07
Представили офіційний логотип пісенного конкурсу Євробачення 2020, який пройде в Роттердамі в травні наступного року.

Організатори міжнародного конкурсу опублікували логотип Євробачення 2020 на офіційній сторінці в Instagram, а також розмітили на YouTube відео, присвячене віжуалу конкурсу.

Логотип оформлений в формі переривчастого кола, в якому можна побачити прапори країн-учасниць. Повідомляється, що він виконаний в голландському стилі - мінімалістичний, експериментальний і інноваційний, він також натхненний логотипами конкурсів, які проводилися в Нідерландах в попередні роки.«Він розповідає історію, він барвистий, святковий і, що важливо, його легко широко застосовувати», - повідомили представники Євробачення, опублікувавши в Instagram зображення футболок, сумок, чашок і трамвая, прикрашених новим логотипом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus