USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Президента України запрошують на Волинь згадати козацьку славу

10 Червня 2009 14:11
На святкування річниці Берестецької битви очікується приїзд Президента України та голови Верховної Ради. Про це йшлося під час наради у заступника голови облдержадміністрації Святослава Кравчука з питань організації відзначення річниці Берестецької битви, – повідомляє 10 червня репортер «Волинських Новин».
 
У рамках святкування планують провести святковий концерт за участі місцевих ансамблів художньої самодіяльності, організувати майстер-класи народного ремесла та показ фільму «Богдан Зіновій Хмельницький». Крім того, відбудуться спортивні змагання, екскурсія у селі Пляшева, рада козацтва, відкриття пам’ятника козаку. Також планують організувати козацьку колону, яку супроводжуватимуть байкери. Завершальною частиною заходу стане імпровізована купальська ніч та салют.
 
За словами секретаря Волинської Ради Українського козацтва Олександр Сокура, на святкування Берестецької битви прибуде приблизно 150 дітей із восьми навчальних закладів, представники козацтва зі всієї України, лицарі із Луцького замку та іноземні гості. Також, як розповіли організатори, наразі ведуться переговори щодо участі у святкуванні Президента України Віктора Ющенка та голови ВР Володимира Литвина.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus