USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Про продаж спиртного повідомлятимуть на «гарячу лінію»

4 Червня 2013 08:16
Так звану гарячу лінію створять у Луцьку. Мешканці міста повідомлятимуть про випадки, коли неповнолітнім продаватимуть спиртне.

Сьогодні в управлінні у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА відбулось засідання обласної координаційної ради з питань проведення всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене». Про це повідомляє «Волинська правда».

Як проінформував заступник начальника управління у справах сім’ї, молоді та спорту ОДА Ігор Дмитришин, суть акції полягає у профілактиці продажу неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та пива. Зокрема, планується створити «гарячу лінію», на яку громадяни могли б повідомляти про випадки реалізації вищевказаних товарів неповнолітнім у місцеві структурні підрозділи з питань молоді, органи МВС та управляння із захисту прав споживачів.

Утім, як показує досвід, такий спосіб профілактики малодієвий, про що свідчать, першою чергою, правоохоронці.

«Отож, слід проводити рейди, навіть спробувати придбання алкоголю громадянином, якому вже виповнилось 18 років алкоголю. І в разі, коли продавець не попросив підтвердити вік, провести роз’яснювальну роботу», – про такі, зокрема, заходи повідомив Ігор Дмитришин.

Учасники наради зауважили, що окрім правоохоронців та представників громадських організацій, до проведення таких рейдів варто залучати і ЗМІ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Луцьк Показати IP 4 Червня 2013 09:35
Це дуже правильно, я підтримую. Подивіться краще, як продають алкоголь і спиртне дітям на зупинці школа №24 в м. Луцьку район ДПЗ. Поруч 24 школа, училища № 9. А на зупинці забігайлівка,яка продає дітям і студентам цигарки і спиртне у вечіпні час також.Для чого вонам там? Коли поруч аж три магазини "Шанс","Тростянецькі ковбаси","Наш край".Це пасія якась крупна, бо уже писали, але реакції ніякої.
ПРОПА Показати IP 4 Червня 2013 10:32
Зробіть у сімї сухий закон і не мучте підприємців,яким же самі надали право торгувати.
Маня Показати IP 4 Червня 2013 11:31
Не підприємці, а бандити труять дітей,лиш би бабло збивати,нема нічого святого.Хто їх мучить- це вони всіх мучать, працюють в поте чола, на город хай попашуть і картоплю по 30 коп продадуть, як вони ці олігархи купують по селах.А не купляють сурогат, а продають наполовину дешевше, не доклавши до цього зусиль на копійку.Купи продай, тут купимв тут перепродав, розраховують на нас дурних, а їх видно багато, що ці підприємці так чудово себе почувають і рабів експлуатують,за копійки в них продавцями працюють, а самі в школі вчилися на 2

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus