USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Прокуратура проситиме суворішого покарання для водія, який травмував 9 осіб

27 Серпня 2015 10:00
Прокуратура Луцька підтримала державне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо чоловіка, який скоїв ДТП, у якому постраждало дев’ятеро осіб. Про це повідомляють у прес-службі прокуратури області.

Нагадаємо, ця резонансна автопригода трапилась 24 січня 2015 року в обласному центрі Волині на вулиці Карпенка-Карого. 23-річний водій автомобіля марки Daewoo Lanos, знаходячись у стані алкогольного сп’яніння, перевищив швидкість та виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення із зустрічним автомобілем, у якому знаходилося дев’ятеро осіб, у тому числі двоє дітей.

Внаслідок автопригоди потерпілі отримали тілесні ушкодження різних ступенів тяжкості.

Вироком Луцького міськрайонного суду молодика визнали винним у скоєній ДТП та призначили покарання у виді трьох років позбавлення волі, а також позбавили права три роки керувати транспортними засобами.

Окрім того, суд зобов’язав стягнути із винуватця автопригоди моральну та майнову шкоду на користь кожного потерпілого.

Між тим, нині прокуратурою міста Луцька вирішується питання про оскарження такого рішення суду у зв’язку із м’якістю призначеного покарання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сергій Показати IP 24 Жовтня 2016 20:22
Звичайно, кількість постраждалих в ДТП (і не тільки в ДТП) завжди матиме вплив на рішення суду. Ось тільки в данному випадку головна провина водія - це знаходження за кермом в стані алкогольного сп"яніння. ЦЕ головний чинник! Адже та сама подія могла трапитись через несправність автомобіля (по вині заводу виробника - наприклад). РЕЗОНАНСНОЮ ПРИГОДОЮ МАЄ БУТИ П"ЯНИЙ ВОДІЙ ЗА КЕРМОМ!!!!!!!!!!!!! а не ДТП в принципі.((.
Сергій Показати IP 24 Жовтня 2016 20:37
До речі. Тому, хто сідає за кермо в нетверезому стані права непотрібні. Бо коли цей потенційний убивця "доїде" до поліції, то права не нададуть йому ніякої "переваги". Потрібно добре подумати, чи варто взагалі надавати ще один шанс (офіційно) таким горе-водіям хоч і з відтермінуванням (як у данному випадку - на три роки).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus