USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Просять гідно зустріти: на Волинь сьогодні привезуть тіла загиблих Героїв

23 Грудня 2022 10:58
Сьогодні Волинь знову зустрічає гуманітарну місію «На щиті», яка доставляє на Батьківщину тіла загиблих Героїв. Орієнтовний час прибуття 12:30.

Про це повідомила журналістка Еля Коротинська.

«О 12:15 зустрічаємо екіпаж перед залізничним переїздом у с. Звірів.

Супроводжуємо через Луцьк за маршрутом: Рівненська-Волі-Набережна-Ковельська до Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи на вул. Стефаника», – йдеться у дописі.

Про дату час та місце поховання кожного Героя буде повідомлено окремо.

Прохання до водіїв: коли ви помітили попереду авто поліції з увімкненими проблисковими маячками та колону автомобілів, які під прапорами супроводжують місію «На щиті» – пригальмувати, прийняти вправо і зупинитися, аби пропустити жалобний кортеж.

Прохання до пішоходів: не перебігати дорогу перед колоною.

«Просимо гідно зустріти полеглих Героїв і віддати останню шану загиблим: зняти головний убір, покласти праву руку на серце або опуститись на одне коліно.

Вічна слава Героям, які повертаються «На щиті»», – додала Еля Коротинська.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus