USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

«Проти мене була розроблена ледь не спецоперація»: чому Волинська ОДА не допустила голову Підгайцівської ОТГ до президента

12 Липня 2020 14:10
Заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак не допустила на зустріч з президентом України голову Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. Хоча дитячий садочок, який оглядав Володимир Зеленський, знаходиться на території його громади у селі Крупа.

Як розповів телеканалу «Аверс» Юрій Семенюк, попередньо адміністрація його на зустріч запросила, однак за хвилин 20 до приїзду гаранта вже на місці Тетяна Щербак повідомила, що він не зможе потрапити на зустріч. Пояснила це карантином. Натомість біля дитячого садочка заступниця голови ОДА президента зустрічала спільно з головою сусідньої Липинської ОТГ Богданом Гусаком.
Читати ще: «Ми вам віримо, але кадри вас підводять»: як на Волині вперше зустрічали президента Зеленського. Репортаж

Та не лише журналісти помітили відсутність голови Підгайцівської ОТГ під час візиту гаранта у дитсадок. Чимало місцевих жителів у Facebook обурювалися, чому голову їхньої громади не допустили до президента.

«Невже немісцеве керівництво облдержадміністрації переплутало голів ОТГ? – риторично розмірковують журналісти. – Зрештою, навіть не здивувалися б. Бо ж коли голова ОДА Юрій Погуляйко розповідав президенту про велике будівництво на Волині, було видно і чутно, що йому важко орієнтуватися у волинських просторах. Все підглядав на стендах і ні кроку від них».

Зі слів Юрія Семенюка, коли під час оглядин дитсадка у Тетяни Щербак запитували, де ж місцевий голова ОДА, вона кивала на голову Липинської ОТГ.

«Мені це незрозуміло. Я мав приймати президента як сільський голова. Але, як мені сказали, проти мене була розроблена ледь не спецоперація, щоб мене не допустити, – дивується голова ОТГ й пригадує слова Тетяни Щербак та Еміля Мікаїлова. – Кажуть: вам тут не можна бути, ви повинні бути на карантині, ми вас зі списку викреслили. Я кажу: та який карантин? У нас ті, що були хворі, вже давно пройшли. Я теж на всякий випадок відбув два тижні. Я так і не зрозумів».

Читати ще: Щербак звільнили з посади заступниці голови Волинської ОДА, Мікеїлова – з посади радника. Офіційно

На зустріч із президентом Юрій Семенюк так і не потрапив. Як зрозумів, що його не пускають, поїхав геть. Однак згодом змушений був повернутися, бо ж телефонували представники ЗМІ з проханням розповісти про будівництво садочка.

Окрім того, голова Підгайцівської ОТГ зазначив, що такий вчинок обласної адміністрації може мати стосунок до майбутніх місцевих виборів.

Як розповів голова Липинської ОТГ Богдан Гусак, на зустріч до президента його запросили в переддень події. Чому ж не було колеги з Підгайцівської ОТГ – йому невідомо. «Мені також було дивно, що його немає», – зауважив голова.

«Складається враження, що у день приїзду президента адміністрацію штормило. Юрій Погуляйко забував цифри і ледь справлявся з українською мовою», – підсумовує «Аверс».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 22
знаю Показати IP 12 Липня 2020 14:45
що він говорить, кому семенюк, який відмиває гроші на бруківці, потрібен, скоро польові дороги будуть в бруківці, до речі вже бруківка розсипається, пора семену у відставку
Волинянин Показати IP 12 Липня 2020 14:54
Тут далеко не все так однозначно ! Пане Семенюк ! Дай самі собі відповідь, чи живеш зідно із заповідями божими або хоча би моральним кодексом будівника комунізму, особливо у світлі останніх публікацій ? Далеко - ні ! Чи мав ти право приймати Президента ? Протокольно - так, морально - ні ! Пане Погуляйко ! А чим ти керувався даючи такі вказівки ? А просто особистими сіюхвилинними егоїстичними судженнями і юридично недоведеними підозрами, хоча і небезпідставними ! Висновок: обоє рябоє, і яке їхало - таке здибало ! Але якби то сталося десь не на Волині - мені би то було по... ! Бо два якихось ..... ганьблять Волинь. А так мені соромно !
Розбійник Показати IP 12 Липня 2020 15:04
Вийди геть!
Дмитро Показати IP 12 Липня 2020 15:09
Погуляйко - паскуда з паскуд. На волині йому не бути. Це навіть не чужа тут людина, а потенційний ворог волинян.
санітар Показати IP 12 Липня 2020 15:42
Для Щербак повернулось бумерангом. І, як бачите, без "спецоперації". Як корова язиком злизала. Тепер вона в минулому часі. Така ж доля чекає Погуляйка.
Людмила Показати IP 12 Липня 2020 15:43
Один- боягуз; а другий - підлабузник.
Народна прокуратура Показати IP 12 Липня 2020 16:11
Почитаєш коментаторів і розумієш, які дрімучі у нас люди. Дісйно думають, що особисто голова ОДА телефонує до керівників усіх об'єктів, які буде відвідувати Президент, і дає їм вказівки щодо організації зустрічі. У нього є цілий штат спеціально навчених людей, напевне, який бовдур з адміністрації "дав у штангу", ак і предсьавник Офісу Президента, назвавши область Луцькою . Чи там теж особисто Зеленський розпорядився так назвати? А можливо, вирішили цього голову громади вберегти від гніву Пезиденнта, адже той виганяє з зустрічі усяких там розбійників і хабарників?
Фанати крупівської до Народна прокуратура Показати IP 13 Липня 2020 11:38
От тепер і полощіться в баюрах від самої Троєщини до Хрещатика без нашої бруківки!
йцукен Показати IP 12 Липня 2020 16:36
Фальш-бруківку, яка починає розсипатись, треба збирати і везти Семенюку в подвір'я, під забор. Нехай тішиться тим сміттям і переробляє його. Досить гонити халтуру!
ще не зовсім свідоми Показати IP 12 Липня 2020 17:39
Президенту добре відомо, хто на Волині чесно працює, а хто "сукин кот"
Анонім до ще не зовсім свідоми Показати IP 13 Липня 2020 09:07
Ви серйозно? )))))
007 Показати IP 12 Липня 2020 17:41
Семенюк ! Яка на&єр спецоперація ? Ти сам все зробив, шоби тебе туди не впустили !
До Народна прокурату Показати IP 12 Липня 2020 17:57
Якщо ти дійсно так думаєш - то ти далеко не народна прокуратура. Бо якраз в тій ситуації все було заздалегіь продумано, сплановано і реалізовано ! І тепер Семенюк мав би добряче почесати рєпу і призадуматись, а шо ж було першопричиною того всього і до чого то все приведе ? ! Бо то вже навіть не дзвіночок, а то вже добрий БАМ-БАМ- БАМ !
Zero Показати IP 12 Липня 2020 18:23
Щось пішло не так... то Аверс не пускали то про голову ОТГ забули то Луцька область. Казус з дитячим садочком заліковий як і вичерпування води на єродромі. Дивний візит, скоріше екскурсія по Луцькій області, водили Зе як маріонетку.
Луцька область Показати IP 12 Липня 2020 19:56
За Семенюка не переживайте - обіжених у нас люблять. Он скільки уваги до його персони, тому все піде йому тільки в плюс. А ось для багатьох ця ситуація вилізла боком.
свс Показати IP 12 Липня 2020 19:57
Послушаешь,почитаешь, ну прямо святой человек.А когда копнешь,нужно садить..........
Істинно Показати IP 12 Липня 2020 21:18
Ні про По ні при Зе порядних людей в керівництві бути не може!
АБС Показати IP 12 Липня 2020 21:27
ОДА відбилася від візиту малою кровю. В Княгининівську ОТГ преза не повезли, там і громада на місці і є що показати. Перед вїздом в місто на рекламному щиту було розміщено "Княгининівська громада. Ми САМОДОСТАТНЯ громада, ми ПРОТИ приєднання до Луцька". За тиждень до приїзда плакат здерли. Семен правий, тільки ще не все говорить. Тиск таки на приміські ОТГ присутній.
додік Показати IP 13 Липня 2020 06:56
Чомусь завжди замість "ОТГ" читаю "ОПГ" - аберація...
Провидець Показати IP 13 Липня 2020 12:39
Як такого алкоголіка можуть люди обрати собі головою. Потім постає питання чому так погано живемо ? Чому маленькі пенсіі, зарплати і так далі. Відповідь: який народ такі і керівники. Самі ж обираємо.
Ну й поперло ! Показати IP 13 Липня 2020 14:29
Ох, Семенюк, Семенюк ! З Президентом якось невдобно вийшло ! А Козюру то по повному розвів ! Той бруківку цілу ніч тачкою собі на подвір'я возив, бо в темноті недобачив з чого вона .А а виявилося, шо бруківка то зроблена з кізяків і піску .Одна невезуха ! І авторітєт втрачено і бруківки нема . Ніхарашо ! Развод на разводі !
ячсм Показати IP 14 Липня 2020 12:54
Та то всі Підгайці знають і Крупа правду про того Семенюка. Хіба з таким буде зустрічатись серйозна людина!? Ніби зла людям не робить. Краде собі по-трошки - та й має.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus