USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Прикидалися студентами: двоє українців намагалися виїхати через Ягодин із підробленими документами

13 Липня 2022 15:03
Двоє українців намагалися перетнути кордон із підробленими документами.

Правопорушники під час проходження контролю на виїзд з України на МАПП «Ягодин» надали прикордонникам карту студента вищих навчальних закладів в Республіці Польща із ознаками підробки. Ці документи мали б слугувати безперешкодному виїзду призовників за кордон, інформує поліція Волині.

Громадяни – 25-річний та 21-річний жителі Черкаської та Київської областей.

Поліцейські задокументували правопорушення та вилучили документи із ознаками підробки.

Відомості внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.4 ст. 358 (використання завідомо підробленого документа) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Дістали Показати IP 13 Липня 2022 15:47
От довели людей, що як з північної кореї втікають, шукаючи різні способи. У багатьох в Європі дружини і діти. Все одно НЕ втримаєте!!!...і не намагайтесь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus