USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Принц Чарльз одужав від коронавірусу

31 Березня 2020 09:15
25 березня стало відомо, що у принца Чарльза діагностували коронавірус. Він здав тест на COVID-19, який показав позитивний результат. Вчора ЗМІ повідомили, що принц одужав та вийшов із самоізоляції.

Коронавірус поширюється світом із неймовірною швидкістю. За минулу добу зафіксували більш, ніж 100 тисяч нових випадків захворювання. За день помирають десятки тисяч людей у різних куточках планети. Проте є й хороші новини. Багатьом людям вдається одужати. Головне – дотримуватися рекомендацій лікарів. Саме завдяки цьому одужав принц Чарльз. Про це повідомляє «24 канал».

71-річний син Єлизавети ІІ пробув на самоізоляції 7 днів згідно з урядовими вказівками. Спершу у принца Уельського почали з’являтися легкі симптоми, після чого він звернувся до лікарів, які підтвердили вірусну пневмонію, що спричинив коронавірус.

Королівський палац випустив офіційну заяву, у якій йдеться про завешення ізоляції принца Чарльза.

"Його Королівська Високість перебуває в доброму здоров’ї, і в цей час він діє у відповідності з поточними стандартами уряду і медичними обмеженнями, що діють на всій території Великої Британії. Його самоізоляція тривала сім днів відповідно з державними та медичними рекомендаціями", – пишуть у повідомленні.

72-річна дружина Чарльза герцогиня Корнуольська також зробила тест на COVID-19. Результат виявився негативним, проте задля безпеки вона самоізолювалася і перебуватиме у маєтку Біркхолл в Шотландії до кінця цього тижня.

Станом на вечір 29 березня у Великій Британії зафіксували понад 19 тисяч випадків зараження коронавірусом, з яких 1 228 летальні. Одужати вдалося 135 людям. Найбільше смертей зафіксували в Англії – 1 125. Громадян закликають залишатися вдома, а при перших симптомах захворювання звертатися до лікаря.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 31 Березня 2020 10:43
Чи нам цікавий той принц ....
волинь Показати IP 31 Березня 2020 12:24
Хочемо знати чим його лікували. Чи нам не можна це повідомляти? Ага як і Том Хенкс - вже здоровенький полетів додому. Для їх "клубу" ліки є, а нам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus