USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Псевдопрацівник банку зняв з картки волинянки 15 тисяч

29 Червня 2018 15:38
Шахраї ошукали двох волинян майже на 50 тисяч гривень, повідомляє прес-служба волинської поліції.

Із заявою про шахрайство звернулася жителька Ратнівського району. Жінка повідомила, що 28 червня їй на мобільний зателефонувала особа, яка представилися працівником банку.

Під приводом розблокування кредитки, псевдопрацівник фінансової установи заволодів реквізитами картки з якої в подальшому було знято 15 тис. грн.

За цим фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України.

Крім того, учора до Ковельського відділу поліції звернувся житель району. Волинянин повідомив, що у середу невідомий йому чоловік, представившись водієм вантажного автомобіля, під приводом надання послуг із перевезення вантажу, шахрайським шляхом заволодів майже 32 тис. грн. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за фактом шахрайства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus