USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Путін та Шойгу хочуть залучити до війни проти України неповнолітніх, – розвідка

20 Березня 2022 17:24
Російський диктатор Володимир Путін та міністр оборони РФ Сергій Шойгу готуються задіяти у війні проти України неповнолітніх через брак живої сили для поповнення лав армії.

Про це повідомляє Головне управління розвідки Міноборони з посиланням на відповідний документ, передає УНН.

«Через брак живої сили для поповнення лав окупаційної армії керівництво Кремля розглядає можливість залучення до бойових дій неповнолітніх громадян РФ. Відповідний наказ «Про організацію залучення членів військово-патріотичного громадського руху «Юнармія» до проведення спеціальної операції на території України» підписано міністром оборони РФ Шойгу», – зазначено в повідомленні.

Повідомляють, що в наказі йдеться про підготовку звітності потенційного людського резерву у віці 17-18 років для залучення до бойових дій у складі окупаційної армії.

«Вище воєнне керівництво РФ має надати пропозиції щодо проведення підготовки зазначеного особового складу в найкоротші терміни. Контроль за виконанням наказу покладено на начальника головного військово-політичного управління ЗС РФ Геннадія Жидка», – інформує розвідка.
Зазначають, що «Юнармія» – російська дитячо-юнацька мілітарна організація при Міністерстві оборони РФ. Вирізняється радикальною пропагандистською роботою серед російської молоді. Членами організації стають діти з 8 років.

«Аналогічні дії проводило військове керівництво нацистської Німеччини під час Другої світової війни. З 1943 року учні старших класів у підрозділах «Гітлер’югенду» залучалися до служби в зенітно-артилерійських частинах. А з вересня 1944 до січня 1945 року на службу в гітлерівську армію було залучено 150 000 неповнолітніх дівчат», – зазначили в ГУР.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тетяна Показати IP 30 Січня 2023 01:26
Не потрібно застосовувати тактику тотальної брехні, як це роблять свинособаки, Громадяни нашої держави вміють користуватись інформацією та перевіряти факти. Наказ міністерства оборони рф №132 вийшов 04 березня 2022 року і стосується він зовсім інших речей. Чи у росіян цифри закінчились і вони кожні 10 днів видавали наказ №132? )))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus