USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Путін в Україні катався на «Харлеї» і говорив українською. ФОТО. ВІДЕО

25 Липня 2010 08:36
Прем’єр РФ Володимир Путін приїхав на триколісному мотоциклі поспілкуватися з учасниками XIV Міжнародного байк-шоу під Севастополем.

Путін керував трайком з автоматичною коробкою передач «Харлей Девідсон» модифікації «Леман», що був прикрашений російським і українським прапорами, - повідомила 24 липня Gazeta.ua .

«Байк - найдемократичніший вид транспорту», - заявив прем’єр, пояснивши, що цей вид транспорту дає «солодке почуття свободи».

«Ви приїхали сюди, тому що ви - вільні люди, можете приїхати куди захочете, і те, що тут зібралася величезна кількість людей з різних країн Європи, дуже символічно. Це говорить про те, що ми вже в єдиному просторі й можемо жити, як говорив Маяковський, «єдиним людським гуртожитком».

Путін виступав зі сцени, побудованої у вигляді підводного човна. Байк-шоу, створене Всеросійською молодіжною організацією байкерів «Нічні вовки», цього року присвячене Чорноморському флоту й 65-й річниці Перемоги у Великій Вітчизняній війні.

Прем’єр вирішив особисто подивитися на деяких улюбленців на шоу. Просто поспілкуватися з Путіним захотіли байкери. Прем’єр поставив свій підпис на декількох десятках фірмових байкерівських листівках, на сидінні одного з мотоциклів і навіть на чеській купюрі, привезеній байкером із Праги.

Одержати автограф захотіли й подруги байкерів, одна з яких наполегливо просила прем’єра розписатися в неї на руці. Чемно відмовившись, Путін поцілував їй руку.

Завершуючи бесіду, Путін попросив байкерів не гнатися за вітром: «Скажемо ні безбашенній їзді». «Хай живе байк», - cказав Путін українською.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
SPIKER Показати IP 25 Липня 2010 11:11
повний гон...байкери-поза політикою і в стороні від влади,якщо звичайно вони байкери,а не прокататись виїхали...
Кирило Показати IP 25 Липня 2010 18:55
І не соромно колишній комуняці гоноруватися на тій залізяці - продуктові загниваючого, але того, що ніяк не може згинути, імперіялізму. Хай би всадив свого зада на якийсь совіський моцоклєт і прославляв побіду.
земляк Показати IP 26 Липня 2010 07:58
Байкери поза політикою, тільки не москальські...
Олександр Показати IP 26 Липня 2010 10:11
Колишній комуняці? Хо-хо. А серед тутейших коментаторів мало кар'єристів і пристосуванців? Пошукайте у своєму оці колоду - результат пошуку може неприємно здивувати... Що ж стосується байкерів поза політикою - ймовірно, ніхто з байкерів не цікавиться політикою, зате політика цікавиться ними. Як і всіма іншими категоріями громадян.
Кирило Показати IP 26 Липня 2010 21:37
До Олександера: Чого думаєте лукаве в серці своїм?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus