USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

П'яний батько підрізав доньку

8 Січня 2013 13:08
У Нововолинську працівники міліції затримали нетверезого чоловіка, який накинувся із ножем на свою малолітню доньку.

Про це повідомили у прес-службі МВС в Україні.

Перший заступник начальника – начальник слідчого відділення Нововолинського МВ УМВС України у Волинській області підполковник міліції Юрій Душний повідомив, що трагедія сталася вночі. 39-річний чоловік із дружиною не живе. Однак, зважаючи на це, донька хотіла побачитися з батьком, тож мама дівчинки відвела її до нього.

Зі слів затриманого, ввечері він нагодував дівчинку і поклав спати, – розповів Юрій Душний.

Так, вночі, будучи в стані алкогольного сп’яніння, кинувся на доньку з ножем. Малеча вибігла в під’їзд, тож батько наздогнав її на першому поверсі. Крики дівчинки почули сусіди, які й викликали правоохоронців. На місце відразу вирушив патруль, згодом приїхала слідчо-оперативна група. Працівників міліції забрали у зловмисника ножа, викликали карету «Швидкої медичної допомоги». Відтак чоловіка доставили у міськвідділ міліції, а поранену дівчинку – в лікарню.

Згідно з висновком експерта, на тілі дівчинки – 11 різаних ран.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) та ч.1 ст.15 ч.2 ст.115 (Замах на вбивство) Кримінального кодексу України.
Затриманому суд обрав міру запобіжного заходу – взяття під варту. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Небик Показати IP 8 Січня 2013 13:43
Його на ремішки пустити треба!
D Показати IP 8 Січня 2013 13:55
Розстріляти п"яне бидло! І всіх алкашів або розстрілювати або довічно тримати в резерваціях. Придурочні баба своїм "ах, ах за них треба боротись" доборолись, що вже ледь не через одного баньки заливають і звіріють.
Я до D Показати IP 8 Січня 2013 22:42
Звірієте,очевидно, Ви. Співчуваю, що все у Вас так кепсько. А хто вміє берегти сімейне вогнище, того Бог винагороджує і за терпіння, і за мудрість, і за самопожертву.. Бо шлюб - це величезна відповідальність за долю обранця. У люблячої дружини чоловік ніколи не скотиться у прірву.
11 Показати IP 8 Січня 2013 13:57
що батько - що мати безвідповідальні виродки
Олежик Показати IP 8 Січня 2013 14:05
Ну що ж тут скажеш - Нововолинськ такий Нововолинськ...навколо міста давно пора провести паркан і 10 000 вольт пустити...
Дарина Показати IP 8 Січня 2013 16:00
Шкода дівчинки...Який тато, така й мама...
До Я Показати IP 9 Січня 2013 09:45
Да що ти кажеш! Вийди з своєї райської оази на на вулиці та подивись скільки їх там хитається, а то й валяється, а прийдуть додому і влаштують пекло батькам, дружинам, дітям, чи ти одна така правильна і любляча дружина знайшлась? Пиха і гординя теж гріх, якщо ти не знаєш, а ще патякати про те, про що поняття не маєш, тобто не суди чужу біду,то можливо вона тебе й омине.
Z Показати IP 9 Січня 2013 10:44
Ага, це очевидно з "величезної відповідальності за долю обранця", ця двонога тварина набанячилась і кинулась з ножем на власну дитину, а винна у всьому звичайно нелюбляча дружина. До с..аки, любляча в нього була дружина, чи не любляча, дитина тут при чому, маля за що таке пережило? Знищити цю с..ку без зайвої демагогогії та соплів, або тілогрійку і на якийсь лісоповал чи в шахту надовго, щоб ніколи було з "горя" з жиру казитись.
я Показати IP 9 Січня 2013 14:17
Щиро бажаю шановним опонентам сімейного затишку, душевного тепла і любові від дорогих серцю людей. Пам'ятайте, що не злістю і кривдою, а добром і терплячістю ми будуємо з Божою поміччю свою долю, свою райську оазу. А фундаментом є любов. Діліть разом зі своєю половинкою і радощі, і печалі, і труднощі,будьте один одному опорою, захистом, другом. Утіхи і вдячності Вам від дітей, адже вони - дзеркало наших сімейних стосунків. Якщо пам'ятати про те, що Бог - це любов, передусім любов до ближнього, то зла на світі буде менше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus