USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Пилипчук про гру з «Шахтарем»: «Вони могли б ще більше нам забити»

2 Березня 2013 18:35
Півзахисник луцької «Волині» Сергій Пилипчук прокоментував гру 19 туру чемпіонату України з футболу проти донецького «Шахтаря», яку «хрестоносці програли 1:4. Матч відбувся 1 березня.

Про це повідомили на офіційному сайті ФК «Волинь».

«Вважаю, що глядачам ця гра сподобалася, була цікавою, з багатьма моментами. Результат, звичайно, нас не задовольняє, це погано. На «Донбас Арені» грати погано неможливо, трибуни женуть вперед і своїх гравців, і гостей. Бажаю «гірникам» успіху в Дортмунді», - зауважив він.

Щодо гри він зазначив: «Особливих складнощів немає, бо він більше на атаку зорієнтований. Вважаю, що в першому таймі краще за нього зіграв, в другому – гірше. До речі, коли Ерік гол забивав, Даріо пропустив його дріблинг. Був там і цікавий момент – Срна після зіткнення зі мною впав красиво і суддя призначив штрафний».

«Шахтар» - не та команда, яка сиплеться після пропущеного голу. Вони могли б ще більше нам забити. А з іншого боку – справді, пропустили б вони, відкрили вільні зони для нас, тоді всяке могло статися. От тільки моменти нам слід краще реалізовувати», - резюмував він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus