USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Питання будівельної комісії у Луцькій міськраді «провалили»

3 Червня 2015 09:54
Обранці громади просили у мера затвердити виконкомом комісію, яка буде вивчати усі звернення громадян щодо забудови у місті, аби навести у цій сфері лад. Втім, перший заступник градоначальника повідомив, що комісія не створена – не було часу.

Про це йшлося під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради сьогодні, 3-го червня.

Депутат Богдан Шиба попросив, аби у порядок денний включили проект рішення, щоб створити тимчасову комісію, яка займеться розглядом звернення інвесторів.

«Я 28 травня звертався із депутатським зверненням для того, аби на виконкомі утворили тимчасову комісію для дотримання законодавства щодо забудови території міста Луцька. Ця комісія мала б розглянути усі звернення громадяни. Це питання для виконкому- технічне. Потрібна нам комісія лише до 1 вересня 2015-го року, допоки не ступлять у дію нові законодавчі зміни», - попросив обранець громади.

Втім, відповідний проект рішення не внесли на розгляд порядку денного, адже такого проекту ніхто не підготовив.

З цього приводу депутат висловив невдоволення, мовляв, проект рішення можна зробити за годину, а звернення його було вже тиждень тому.

Перший заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев сказав, що питання в роботі, а те, що досі немає проекту рішення – «не було часу».

«Звісно можна і за 15 хвилин написати проект рішення, але ви хочете мене поставити головою комісії. Я дав завдання нашим містобудівникам розібратися чи буде ефективна така комісія, бо в мене сумнів, що вона буде ефективна. А звернення було у четвер, там вже п’ятниця, повірте, не було часу це зробити», - пояснив Яковлев.

Та додав, що на наступне засідання виконкому проект рішення щодо створення спеціальної комісії вже підготують.

Шиба відповів Яковлев, що не вірить та зауважив, до наступного засідання виконкому спливе час, впродовж якого депутату зобов’язані дати відповідь на запит. Такими діями міської влади, вважає Шиба, йому не дають, як депутату реалізовувати його обов’язки перед громадою в повному обсязі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 3 Червня 2015 10:34
Чим же так занятий Яковлєв?В такому віці,щоб заявити про себе,треба працювати по 20 годин на добу.Аж смішно з такої відповіді.Одним словом чинуша а не державний службовець.
Свідок Показати IP 3 Червня 2015 13:06
Така комісія зучастю депутатів не буде нести відповідальності за прийняті рішення згідно з чинним містобудівним законодавством. Це черговий піар перед виборами. Прикладом діяльності Шиби в галузі містобудування є надання дозволу домобудівельному комбінату на будівництво житлових будинків на триторії стадіону на вул. Конякіна у 2008 році.
перехожий Показати IP 4 Червня 2015 17:54
Кажуть Яковлєв новий начальник культури, а взагалі хто це і звідкіль воно там появилося? Чому не на фронті?????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus